Soţia lui Mihai Leu a vrut să se transforme într-o păpuşă Barbie. Şi iată ce a ieşit

Fostul pugilist şi soţia lui au una dintre cele mai trainice căsnicii din câte s-au auzit prin sportul românesc. Secretul? Anna pare că ştie să-şi surprindă soţul foarte des.

Pe perioada celor 26 de ani de căsnicie, cât au adunat Mihai Leu şi soţia lui, Anna, nu s-a auzit niciodată pe la televizor despre problemele lor. Şi au fost nevoiţi să treacă prin momente dificile, după ce Mihai Leu a aflat că are probleme grave de sănătate. Anna l-a susţinut tot timpul şi i-a fost devotată. Cei doi se iubesc şi acum cu acelaşi patos de început, şi mulţi se gândesc care este secretul relaţiei lor. Ei bine, am putea deduce din poye că Anna este o femeie care ştie să-şi surprindă soţul. Ea a apelat foarte des la schimbări de look, iar una dintre cele mai recente relevă afinitatea ei către look-ul de tip "păpuşă Barbie".


Faţă de anii precedenţi, când era fidelă brunetului, acum blondul e la putere, dar şi formele voluptoase.

 

loading...
Loading...

Citește și

  • Soţii Leu adoră să plece în vacanţă împreună şi să viziteze cele mai frumoase locuri din lume. Deoarece munceşte foarte mult, Anna s-a gândit să-i facă o surpriză lui Mihai Leu şi a rezervat o cameră la unul dintre cele mai exclusiviste complexuri hoteliere din Turcia. unde au avut parte de câteva zile pe cinste.

  • Mihai Leu a împlinit ieri vârsta de 42 de ani. Retras la Hunedoara, oraşul său de baştină, fostul pugilist şi-a serbat ziua de naştere alături de prieteni şi de familie.