Simona Halep va rămâne pe locul 3 în lume

Ultima actualizare:

    Simona Halep are de ce să zâmbeascăFoto: AP
Simona Halep are de ce să zâmbeascăFoto: AP

Simona Halep poate spune că a avut noroc. Eliminarea prematură de la Roland Garros nu i-a afectat deloc poziţia în clasamentul mondial, ea urmând să ocupe locul 3 în lume şi de lunea viitoare.

Eliminarea în optimile de finală ale turneului parizian a Mariei Sharapova, deţinătoarea titlului - învinsă cu 7-6, 6-4 de Lucie Safarova - a făcut ca aceasta să piardă foarte multe puncte şi, astfel, să coboare pe locul 4 în clasamentul mondial care va fi publicat de luni. Dacă ar fi ajuns în sferturi, Maria Sharapova, deţinătoarea trofeului, ar fi urcat pe locul 3 în clasamentul mondial, iar Simona Halep ar fi căzut pe 4.

Aşa, jucătoarea noastră trebuie să-i mulţumească Safarovei că şi-a păstrat locul pe podium. Astfel, de luni, noul număr 2 mondial va fi Petra Kvitova, iar pe locul 3 în clasament se va menţine Simona Halep. Aceasta din urmă are o săptămână de pauză după eliminarea prematură de la Roland Garros, vacanţă pe care a petrecut-o în România, alături de prieteni. Ba chiar, zilele trecute, ea a ieşit cu bicicleta într-o plimbare printr-un parc din Bucureşti. 

În ceea ce priveşte programul Simonei, ea va juca, peste două săptămâni, la Birmingham, competiţie care se dispută pe iarbă, după care va juca la cel de-al treilea turneu de Grand Slam al anului, cel de la Wimbledon. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net