Simona Halep, în «războiul senzaţiilor»

Ultima actualizare:

    Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep şi Eugenie Bouchard au explodat anul trecut în tenisul feminin. În această noapte, românca şi canadianca îşi vor disputa un loc în sferturile turneului de la Indian Wells.La finalul anului trecut, Halep a fost desemnată de WTA drept jucătoarea cu cel mai mare progres în 2013.

În acelaşi timp, Eugenie Bouchard (20 de ani) era premiată cu titlul de „apariţia anului" în circuitul feminin. Dacă Halep (22 de ani) i-a lăsat pe toţi cu gura căscată prin seria de şapte turnee câştigate, canadianca apărută de nicăieri a impresionat prin atitudinea sa în teren şi prin câteva rezultate de prestigiu.

În 2014, Halep şi Bouchard şi-au continuat ascensiunea la Australian Open, unde au prins sferturile, respectiv semifinalele turneului de Mare Şlem.În această noapte, la Indian Wells, specialiştii aşteaptă o confruntare de orgoliu între cele două „senzaţii" din 2013, cu atât mai mult cu cât aceasta va fi prima întâlnire directă între cele două, adică un moment al adevărului. „Halep şi Bouchard se vor ciocni în optimi", a scris WTA pe site-ul oficial, anticipînd scânteile care vor ieşi în disputa dintre româncă (numărul 7 în lume) şi canadiancă (numărul 19 WTA).

Simona Halep

Născută: 27 septembrie 1991 (22 de ani)Loc: Constanţa (România)Înălţime: 1,68 metriNumăr titluri WTA: 7Loc WTA: 7Bani obţinuţi în carieră: 2.000.000 de dolari

Eugenie Bouchard

Eugenie Bouchard
Eugenie Bouchard

Născută: 25 februarie 1994  (20 de ani)Loc: Westmount, CanadaÎnălţime: 1,78 metriNumăr titluri WTA: 0Loc WTA: 19Bani obţinuţi în carieră: 500.000 de dolari

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net