Simona Halep, desfiinţată de primul antrenor: „Voleul ei e penibil”

Ultima actualizare:

    Simona Halep, numărul 2 mondial, a fost principala favorită la Turneul Campioanelor
Simona Halep, numărul 2 mondial, a fost principala favorită la Turneul Campioanelor

Eliminarea Simonei Halep de la Turneul Campioanelor din Singapore i-a mâhnit pe români şi, în special, pe doi dintre foştii antrenori ai româncei, Ioan Stan şi Radu Popescu.

Ioan Stan, primul antrenor pe care l-a avut Simona Halep, crede că vina pentru înfrângerea în faţa Agnieszkăi Radwanska aparţine atât jucătoarei noastre de tenis, cât şi celui care o prgăteşte.

„Sunt dezamăgit de antrenorul ei, în primul rând. N-aţi văzut câte mingi la mână a dat?! Jocul ei este de Daciada! N-a avut nicio idee de joc. Voleul ei este penibil, nu ştiu ce antrenor îi spune să facă treaba asta. Jocul Simonei nu mai are valoare. La 4-4 n-a reuşit să facă break, deşi a avut câteva oportunităţi, pentru că a greşit mingi simple. Nu s-a concentrat, s-a repezit, nu i-a funcţionat capul!”, a declarat Ioan Stan pentru ziarul Ring.

Radu Popescu a fost mai temperat în afirmaţii, dar crede că Simona Halep putea realize mai mult în Singapore. “Nu se poate să ai complexe în faţa unei jucătoare precum Radwanska pentru că se cunosc foarte bine după opt întâlniri directe, iar scorul era egal, 4-4. Eu cred că i-a lipsit curajul. Tuturor ne pare rău că s-a întâmplat aşa. Dar, la cum au evoluat lucrurile, era foarte greu ca balanţa să se întoarcă în favoarea ei. Probabil că succesele vor veni până la urmă şi în turneele de anvergură, ca să nu le mai spun de Grand Slam, pentru că parcă o loveşti în moalele capului pe Simona când îi spui asta. Capul sus, Simona, mergem înainte!”, a comentat tehnicianul pentru Ring.

Simona Halep este pregătită de australianul Darren Cahill, iar Turneul Campioanelor a fost ultimul din 2015 pentru jucătoarea noastră. Ea va reveni din vacanţă în luna ianuarie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net