«Simona a fost ca un mic demon»

Ultima actualizare:

    Halep a primit  un şoim aurit  ca premiu la Doha
Halep a primit un şoim aurit ca premiu la Doha

Victoria obţinută la Doha a adus numele Simonei Halep pe buzele tuturor iubitorilor tenisului din întreaga lume. Iată câteva frânturi din comentariile elogioase ale unor mari publicaţii din întreaga lume la adresa compatrioatei noastre.

CNN: „Jucătoarea de 22 de ani a demolat-o pe a şasea favorită Angelique Kerber. În ciuda formei sale impresionante din ultima perioadă, Halep nu a crezut la începutul săptămânii că ar putea câştiga turneul. Halep a fost la conducerea jocului de la începutul partidei şi nu a mai cedat controlul până la final"

L'Equipe: „Halep, pericolul tânăr. Învingătoare în meciul cu Angelique Kerber, românca de 22 de ani confirmă creşterea spectaculoasă din 2013. Angelique Kerber a întâlnit un mic demon la Doha. Foarte activă în apărare şi prezentă în atac, românca Simona Halep s-a impus în două seturi. Din păcate pentru Kerber, Halep s-a dovedit prea puternică în cea mai mare parte a jocului".

France Presse: „Simona Halep şi-a confirmat statutul de stea în ascensiune în circuitul WTA, după ce a câştigat duminică cel mai mare turneu din carieră într-o manieră impresionantă contra sportivei Angelique Kerber la Qatar Open. Încă o dată, ritmul de lovire al lui Halep şi jocul ei îndrăzneţ au pus o jucătoare mai experimentată şi mai bine cotată sub o presiune continuă care a forţat-o să comită greşeli necaracteristice. Ea a fost aproape de a-şi ceda serviciul la începutul setului doi, la scorul de 1-2, dar şi-a revenit repede", a mai scris AFP.

ndr.de: „Kerber ratează titlul la Doha. Simona Halep a fost prea puternică: jucătoarea de tenis Angelique Kerber a pierdut în mod clar finala turneului WTA de la Doha. Kerber pur şi simplu nu a găsit niciun remediu contra româncei. Victoria lui Halep a fost pe deplin meritată."

welovetennis.fr: "Aveţi grijă la Halep. Cu titlul câştigat la Doha, Simona Halep a ajuns pe cea mai înaltă poziţie din carieră. Acum este a noua jucătoare a lumii, dar este umăr la umăr cu Angelique Kerber, locul 8 WTA, şi Jelena Jankovici, 7 WTA. Dacă românca va continua în acelaşi mod, ea ar mai putea urca nişte poziţii, având în vedere că are puţine puncte de apărat până în mai".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Andy Murray (EPA) jpg
Gloria Buzau Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Andres Sfait (Facebook) jpg
Ovidiu Ionescu si Bernadette Szőcs (Facebook) jpg
CSU Craiova FCSB (Sportpictures) jpg
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net