Serena Williams: "Îmi place zâmbetul meu la nebunie"

Ultima actualizare:

    Serena Williams
Serena Williams

Chiar dacă a câştigat 26 de turnee de Grand Slem, proaspăta campioană de la Wimbledon, Serena Williams, consideră că modul în care arată este cel mai important pentru ea.

Sportiva a mărturisit într-un interviu acordat Harper Bazar că i-a luat extreme de mult timp să realizeze că este foarte diferită de sora sa, Venus. "Abia la 23 de ani mi-am dat seama ca nu sunt Venus, că sunt total diferita. Eu sunt masiva, am sânii mari şi fundul uriaş. Ea este inaltă şi slabă, arată ca un fotomodel. Mi-am dorit mereu sa fiu ca ea. De când eram mică îi îmbrăcam hainele, până într-o zi când nu m-au mai încăput".

La 17 ani, după ce a câştigat US Openul, a fost prima oară când a putat o rochie elegantă s-a simţit extrem de stânjenită. La mai mult de 10 ani de la acest eveniment, Serena nu mai are nicio problemă în a purta ţinute extrem de sexi cu fiecare ocazie. "Ştiu că nu arăt că celelalte feţe, că sunt diferită. Dar a fi dfierit este un lucru bun. Mă simt bine în pielea mea şi încerc să-mi caut mereu latura sexy", a povestit ea.

Serena spune că cel mai mult la ea îi place zâmbetul. " Sunt de părere că zâmbetul defineşte un om. Modelele arată fantastic, dar nu zâmbesc niciodată. Parcă ar fi furioase. Mie îmi place la nebunie zâmbetul meu", a mai povestit Serena.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net