Serena, răspuns pentru Năstase: "Mă poţi împuşca prin cuvintele tale...mă poţi ucide cu ura ta!"

serena.jpg

serena
Serena Williams
Citeste tot despre: 

Serena Williams i-a dat replica lui Ilie Năstase, cel care a avut declaraţii rasiste la adresa sportivei şi a copilului pe care aceasta îl va naşte.

"E dezamăgitor pentru mine să ştiu că trăim într-o societate în care oamenii precum Ilie Nastase pot face comentarii atât de rasiste la adresa mea şi a copilului meu nenăscut şi comentarii sexiste la adresa colegelor mele. Am spus-o şi o voi spune din nou, lumea a ajuns până aici, dar mai avem, încă, mult de parcurs. Da, am doborât atât de multe bariere, dar mai sunt multe altele. Asta (n. red - remarca lui Năstase) nu mă va opri din a pune iubire, lumină şi pozitivitate în tot ceea ce fac. Voi continua să lupt pentru tot ceea ce e drept.

Eu, spre deosebire de tine, nu mă tem. Vezi, eu nu sunt laşă. <<Satisfacţia mea te supără? Mă poţi împuşca prin cuvintele tale...mă poţi ucide cu ura ta, dar, la fel ca aerul, mă voi ridica>> (n.r. fragment din poezia "Still I rise by", ce îi aparţine lui Maya Angelou).

Mulţumesc ITF-ului pentru atenţia acordată tuturor faptelor din acest caz. Ei vor avea întregul meu suport", a scris Serena pe contul său de Instagram.

Înscrie-te în StarManager, fă-ți echipă și antrenează stelele fotbalului european din Liga Campionilor. Poți câștiga premii de etapă sau unul din marile premii puse în joc la finalul competiției!

Loading...
 
 

Citește și

  • ilie nastase, britanici, delegatie, wimbledon, interzicere, jignire

    Scandalul dintre Ilie Năstase şi jucătoarele din echipa de Fed Cup a Marii Britanii nu s-a lăsat doar cu suspendarea lui provizorie de către ITF. Englezii au decis să se răzbune şi să nu-i mai acorde invitaţie în loja regală de la Wimbledon, acolo unde a fost mereu prezent în ultimii ani.

  • ilie nastase

    Scandalul uriaş provocat de Ilie Năstase în ultimele zile a fost analizat pe toate părţile, iar psihologii au concluzionat că fostul tenismen a făcut acest lucru deliberat. Specialiştii nu au găsit nicio scuză pentru comentariile pe care sportivul le-a făcut la adresa celor două jucătoare. Psihologul Ilie Marinescu a urmărit atent declaraţiile fostei glorii a tenisului mondial şi a explicat că Ilie Năstase ar fi putut să fie mai temperat având în vedere că trebuie să fie un exemplu de urmat.