Rulmentul a fost învinsă de Lublin în preliminariile Ligii Campionilor

Ultima actualizare:

În primul meci al grupei 1 preliminare din Liga Campionilor la handbal feminin, CS Rulmentul Braşov a fost învinsă, în această seară, de echipa gazdă SPR Lublin, cu 24-30 (14-18). Practic, formaţia pregătită de Herbert Muller păstrează şanse infime de calificare pe tabloul principal al celei mai prestigioase competiţii inter-cluburi din handbalul feminin european.

În contextul în care doar prima clasată va obţine biletele pentru Cupa Campionilor şi ţinând cont că duminică, "rulmentistele" vor întâlni principala favorită la calificare, pe Byasen Trondheim din Norvegia, şansele braşovencelor de a accede printre granzii Europei sunt nule. Bătălia pentru prima poziţie se va da între SPR Lublin şi Byasen.

Ratări monumentale

Chiar dacă au avut o evoluţie bună în prima repriză, în care nu le-au permis adversarelor să se distanţeze pe tabelă, braşovencele au ratat exasperant în repriza secundă, iar echipa din Lublin s-a desprins decisiv în minutul 45 (25-20). În partida din această seară cu SPR Lublin, pentru CS Rulmentul au marcat: Niculae - 6g, Alexandrescu, Barbosa şi Gogârlă, câte cinci reuşite fiecare, Vârtic - 2g şi Gogoriţa - un gol.

"Rezultatul de pe tabelă nu reflectă realitatea din teren. Am ratat foarte mult, cinci lovituri de la şapte metri, plus alte şapte situaţii de unu la unu cu portarul advers. Dacă eram mai concentraţi la finalizare, altul era rezultatul. Echipa gazdă a profitat de greşelile noastre şi până la urmă am pierdut numai pe mâna noastră. Luptăm până la final, chiar dacă Liga Campionilor a devenit un obiectiv foarte îndepărtat pentru noi", a declarat pentru antrenorul braşovencelor, Herbert Muller.

În celălalt meci al grupei de calificare, Byasen (Norvegia) a suclasat campioana Italiei Sassari, scor 45-20 (23-5).

Azi, de la ora 16.00, Rulmentul va întâlni pe HC Sassari, din Italia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net