A primit cadou o brăţară de 15.000 $

19-sport-3.jpg

Caroline Wozniacki

Daneza Caroline Wozniacki nu poate regreta că începe sezonul 2015 la cel mai slab cotat turneu al săptămânii, cel de la Auckland.

Principala favorită a turneului din Noua Zeelandă, Caroline Wozniacki, a opta jucătoare a lumii în acest moment, a simţit pe propria piele recunoştinţa sponsorilor locali.

Cum seara de sâmbătă era dedicată petrecerii jucătoarelor, organizatorii i-au făcut danezei o surpriză şi au dus-o dimineaţa într-un tur al unor magazine de lux pentru a-şi alege nu doar ţinuta, ci şi bijuteriile pentru players party. La magazinul de bijuterii Naveya & Sloane nu mică i-a fost uimirea să constate că, după ce s-a arătat entuziasmată de o brăţară cu diamante, aceasta i-a fost oferită cadou! Apoi, s-a aflat că bijuteria, din aur încrustat cu diamante, valorează 15.000 de dolari!

Să tot fi numărul 8 în lume şi să primeşti asemenea „prime de start”. Adevărul este că turneul de la Auckland, dotat cu premii de 250.000 de dolari, e cel mai slab cotat din săptămâna inaugurală a sezonului WTA. El rivalizează cu turneul de la Shenzhen, unde premiile sunt de 500.000 de dolari, şi cu cel de la Brisbane, unde totalul premiilor ajunge la un milion de dolari.

19-sport-4.jpg

Caroline Wozniacki a purtat pe covorul roşu atât rochia cât şi brăţara primite din partea organizatorilor turneului de la Auckland
Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1