A primit cadou o brăţară de 15.000 $

Ultima actualizare:

    Caroline Wozniacki
Caroline Wozniacki

Daneza Caroline Wozniacki nu poate regreta că începe sezonul 2015 la cel mai slab cotat turneu al săptămânii, cel de la Auckland.

Principala favorită a turneului din Noua Zeelandă, Caroline Wozniacki, a opta jucătoare a lumii în acest moment, a simţit pe propria piele recunoştinţa sponsorilor locali.

Cum seara de sâmbătă era dedicată petrecerii jucătoarelor, organizatorii i-au făcut danezei o surpriză şi au dus-o dimineaţa într-un tur al unor magazine de lux pentru a-şi alege nu doar ţinuta, ci şi bijuteriile pentru players party. La magazinul de bijuterii Naveya & Sloane nu mică i-a fost uimirea să constate că, după ce s-a arătat entuziasmată de o brăţară cu diamante, aceasta i-a fost oferită cadou! Apoi, s-a aflat că bijuteria, din aur încrustat cu diamante, valorează 15.000 de dolari!

Să tot fi numărul 8 în lume şi să primeşti asemenea „prime de start”. Adevărul este că turneul de la Auckland, dotat cu premii de 250.000 de dolari, e cel mai slab cotat din săptămâna inaugurală a sezonului WTA. El rivalizează cu turneul de la Shenzhen, unde premiile sunt de 500.000 de dolari, şi cu cel de la Brisbane, unde totalul premiilor ajunge la un milion de dolari.

Caroline Wozniacki  a purtat pe covorul  roşu atât rochia cât şi  brăţara primite din  partea organizatorilor  turneului de la Auckland
Caroline Wozniacki a purtat pe covorul roşu atât rochia cât şi brăţara primite din partea organizatorilor turneului de la Auckland

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Andy Murray (EPA) jpg
Gloria Buzau Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Andres Sfait (Facebook) jpg
Ovidiu Ionescu si Bernadette Szőcs (Facebook) jpg
CSU Craiova FCSB (Sportpictures) jpg
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net