Primele imagini cu pugilistul Florian Munteanu în cel mai nou film din seria "Rocky"

florian_munteanu.jpg

florian munteanu creed
Florian Munteanu joacă în Creed 2 cu Sylvester Stallone
Foto: arhivă personală

Pugilistul de origine română Florian "Big Nasty" Munteanu, care joacă alături de actorii Sylvester Stallone şi Michael B. Jordan în continuarea filmului de acţiune "Creed", va putea fi urmărit de fani pe marile ecrane de luna viitoare. Luptătorul apare în trailerul celui mai nou film din seria "Rocky" - Creed 2.

Fanii români ai seriei "Rocky abia aşteaptă "Creed 2", căci acum şi mai multe motive pentru a-şi lua bilete la cinematograf. Filmul este programat să apară în luna noiembrie, de Ziua Recunostinţei în SUA, iar într-unul dintre roluri este distribuit şi luptătorul nostru.

Florian "Big Nasty" Munteanu joaca rolul lui Viktor Drago, fiul lui Ivan Drago, fostul adversar al lui Rocky. El se duelează în ring cu Adonis Creed, fiul lui Apolo Creed, iar între ei urmează o luptă corp la corp, care îi va ţine pe fani în suspans. 

Cine este Florian Munteanu

Pugilistul român care face furori la Hollywood s-a născut în 1990 în Germania, este boxer profesionist la categoria grea, urmând sfatul tatălui său. A absolvit Facultatea de Sport şi Media din Munchen, în 2014, după care a devenit antrenor de fitness. 

Loading...

Citește și

  • florian munteanu creed

    Aşa cum femeile de succes au gala lor, la care sunt premiate pentru activitate, şi bărbaţii vor străluci în lumina reflectoarelor! Pugilistul de origine română Florian "Big Nasty" Munteanu, care joacă alături de actorii Sylvester Stallone şi Michael B. Jordan în continuarea filmului de acţiune "Creed", este invitatul special al unui eveniment special dedicat sexului puternic.

  • florian munteanu creed

    Pugilistul Florian Munteanu a venit de la Hollywood direct la o gală a bărbaţilor puternici, care a avut loc luni seară la Bucureşti. Românul a fost distribuit în filmul "Creed 2" în care joacă alături Sylvester Stallone, Dolph Ludgren şi Michael B Jordan, un rol extrem de important pentru sportivul nostru. Pentru performanţa lui din ring, dar şi pentru talentul actoricesc, tânărul a fost ăremiat la Celebrity Awards - Bărbați de Succes.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1