Patronul de la Virgin, în rol de stewardesa

Ultima actualizare:

Branson a sponsorizat în sezonul trecut echipa Virgin, care s-a clasat pe penultima poziţie a Campionatului Mondial de Formula 1, după team-ul Lotus, deţinut de Tony Fernandes. Locul ocupat în clasament de cele două echipe a fost obiectul unui pariu între Branson şi Fernandes, iar momentul ales de omul de afaceri malaysian pentru onorarea rămăşagului a fost iniţial data de 21 feruarie, dar a fost schimbat cu 1 mai.

"La cinci luni de la animata seară de la Abu Dhabi, ziua plăţii pentru Sir Richard Branson a sosit în sfârşit. El îşi va pune faimoasa uniformă roşie a însoţitoarelor de bord ale Air Asia şi va păşi pe culoarul avionului pentru a oferi ceai, cafea, mâncare şi băuturi lui Tony Fernandes şi celor 250 de invitaţi pentru un zbor special de 13 ore de la Londra la Kuala Lumpur", se arată într-un comunicat al Air Asia, dat publicităţii miercuri.

Compania a precizat că până acum au fost vândute 160 de bilete pentru acest zbor caritabil, printre cei care vor fi la bordul aeronavei numărându-se magicianul englez Dynamo şi Eddie Jordan, fost patron în Formula 1.

"Am parcurs un ciclu, eu şi Richard. Cine ar fi crezut că mentorul meu va servi ca însoţitor de zbor pe Air Asia? Am pregătit aparatul meu de ras şi abia aştept să-i bărbieresc păroasele-i picioare. Lăsând gluma la o parte, acest zbor caritabil este o dovadă că putem realiza orice dacă suntem plini de pasiune, curaj şi determinare şi nu spunem niciodată nu la o problemă", a spus, într-un comunicat, Fernandes, care este şi fondatorul Air Asia.

Nici Lotus şi nici Virgin F1 nu au obţinut vreun punct în sezonul trecut. Însă finlandezul Heikki Kovalainen a terminat pe locul 12 la Grand Prix-ul Japoniei pentru Lotus, ceea ce a permis echipei malaysiene să termine pe poziţia a zecea în clasamentul general, în faţa team-ului britanic.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net