O zi de 200.000 € pentru Maria şi Grigor

CLIIMA20140428_0124_1.jpg

Maria Sharapova a câştigat pentru a treia oară consecutiv turneul de la Stuttgart şi, implicit, limuzina Porsche (FOTO: GettyImage)
Citeste tot despre: 

Duminica recent încheiată a fost una perfectă pentru unul dintre cele mai mediatizate cupluri din tenisul mondial: Maria Şarapova - Grigor Dimitrov. Amândoi au devenit campioni în aceeaşi zi!

Relaţia dintre Maria Şarapova (27 de ani) şi Grigor Dimitrov (23 de ani) a luat prin surprindere lumea tenisului. Cei doi s-au afişat pentru prima dată în Milano, în primăvara anului trecut, atunci când au fost surprinşi de paparazzi sărutându-se pe stradă.

Ambii veneau după relaţii eşuate. Sharapova se despărţise de baschetbalistul Saşa Vujacic, cu care fusese şi logodită, iar Grigor Dimitrov avusese o presupusă relaţie cu americanca Serena Williams. Când nu sunt în turnee, Sharapova şi Dimitrov locuiesc în Florida, dar foarte rar postează poze cu ei doi împreună.

Duminica recent încheiată a consemnat o nouă premieră în relaţia lor: amândoi au cucerit, în aceeaşi zi, câte un titlu profesionist. Dimitrov a triumfat la Bucureşti, după 7-6, 6-1 cu Lukas Rosol, iar Şarapova a cucerit titlul la Stuttgart, după 3-6, 6-4, 6-1 cu Ana Ivanovic.

Per total, a fost o zi productivă pentru cuplu, care a devenit mai bogat cu 174.089 de euro (96.774 aduşi de Maria). În plus, Sharapova a câştigat şi o superbă limuzină Porsche, în valoare de aproximativ 30.000 de euro, acordată ca premiu pentru campioană.

Cum aceasta e a treia victorie consecutivă obţinută de rusoaică, e de aşteptat ca ea să îi fie împrumutată lui Grigor. Oricum, cei doi sunt deja împreună şi pot „negocia", căci vor participa, de săptămâna viitoare la turneul organizat de omul de afaceri Ion Ţiriac la Madrid.

Viitorul lider mondial?

Dimitrov a câştigat pentru prima dată turneul de la Bucureşti (FOTO: Reuters)

CLIIMA20140428_0125_1.jpg

Maria Sharapova a câştigat pentru a treia oară consecutiv turneul de la Stuttgart şi, implicit, limuzina Porsche (FOTO: GettyImage)

Grigor Dimitrov, campionul de la Bucureşti, este considerat de câţiva ani drept marea speranţă a tenisului masculin. În perioada junioratului era poreclit „Baby Federer", fiind considerat „clona" elveţianului. Acum, e cunoscut drept iubitul Mariei Şarapova, dar creşterea constantă în joc, succesele care l-au dus pe locul 14 în ierarhia mondială şi seriozitatea îl recomandă drept candidat serios la poziţia de lider mondial. Iar atunci, e de aşteptat ca Şarapova să fie cunoscută drept iubita lui Dimitrov.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1