O sportivă a leșinat din cauza căldurii de la Jocurile Olimpice

gomboeva_lesin_jocurile_olimpice.jpg

Gomboeva a fost scoasă pe brațe afară din arenă
Gomboeva a fost scoasă pe brațe afară din arenă
Foto: Guliver/ GettyImages

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Momente dramatice în concursul se tir cu arcul, disputat în ziua festivității de deschidere a Jocurilor Olimpice. O rusoaică a leșinat din cauza căldurii.

Sportiva rusă Svetlana Gomboeva şi-a pierdut conștiența, vineri, din cauza caniculei, după ce a participat la tragerile pentru ordinea de start la tir cu arcul, în cadrul Jocurilor Olimpice de la Tokyo.

Potrivit antrenorului Stanislav Popov, Gomboeva s-a prăbuşit la scurt timp după ce a concurat. “Este prima dată când văd că se întâmplă aşa ceva. La Vladivostok, unde ne-am antrenat, vremea a fost aproximativ la fel. Însă umiditatea de aici a avut o influenţă”, a afirmat Popov.

Ksenia Perova, colegă al Svetlanei Gomboeva, a declarat că a observat că sportiva s-a prăbuşit în momentul în care discuta cu altă persoană despre rezultatele tragerilor. “Probabil din cauza caniculei. Este foarte cald aici şi asfaltul este fierbinte. Bineînţeles, sunt şi emoţii, dar principala cauză este vremea”, a explicat Perova.

Svetlana Gomboeva a declarat, pentru TASS, că se simte în regulă şi este pregătită să concureze în continuare: “Totul este în regulă. Mă doare capul foarte tare, dar per total sunt bine. Sunt gata să continui competiţia, totul este ok”.

La Tokyo, temperaturile au depăşit 30 de grade Celsius. Canicula înregistrată vara la Tokyo i-a făcut pe organizatori să mute maratonul şi probele de marş la Sapporo.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul