Niculescu a dat autografe la Shenzhen

19-3-lat-3-coloane.jpg

Monica Niculescu, în mijlocul fanilor de la Shenzhen
Citeste tot despre: 

Monica Niculescu, a patra favorită a turneului de la Shenzhen, dotat cu premii în valoare totală de 500.000 de dolari, a fost invitată de organizatori să susţină o sesiune de autografe. Evident, a fost asaltată de fani, Monica fiind foarte iubită în China, ţară în care a câştigat două titluri până acum, ambele în 2014. Unul la dublu, chiar aici, la Shenzhen, alături de Koukalova, iar unul la simplu, la Guangzhou. Niculescu ar fi trebuit să debuteze în noul an ieri, dar ploaia a dat peste cap planurile organizatorilor, astfel că meciul cu Sevastova s-a amânat pentru azi. Tot azi vor juca Irina Begu - contra Larei Aruabarrena - şi Andreea Mitu, împotriva Katerinei Siniakova. Ieri, Patricia Ţig a fost eliminată în ultimul tur al calificărilor.

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Cap de serie nr. 6, Monica Niculescua fost eliminată în sferturile de finală ale turneului internaţional de tenis de la Taşkent (Uzbekistan), dotat cu premii în valoare de 220.000 dolari. Ea a pierdut astăzi, cu 7-63, 5-7, 2-6, în faţa principalei favorite, Iaroslava Şvedova (Kazahstan).

  • Jucătoarea română de tenis Monica Niculescu şi taiwaneza Chan Yung-Jan s-au calificat în optimile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului Australian Open, care se desfăşoară la Melbourne, după ce au trecut cu 6-4, 6-4, în turul secund, de rusoaicele Ala Kudriavţeva/Ekaterina Makarova (N. 11).

  • Jucătoarea Monica Niculescu, numărul 132 WTA a învins-o, miercuri, cu scorul de 6-1, 6-3, pe Ksenia Lykina, din Rusia, locul 214 WTA, în turul întâi al calificărilor pe tabloul princial al turneului de la Roland Garros.

  • Jucătoarea Monica Niculescu, locul 81 WTA şi cap de serie numărul 5, a fost învinsă, vineri, cu scorul de 6-3, 3-6, 6-4, de rusoaica Elena Vesnina, locul 72 WTA şi cap de serie numărul 4, în semifinalele turneului de la Taşkent (premii de 220.000 de dolari).

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1