Naţionala României a pierdut al doilea amical, cu Norvegia

Citeste tot despre: 

Naţionala feminină a României a pierdut, sâmbătă, şi al doilea meci disputat în cadrul turneului amical din Norvegia, înclinându-se în faţa reprezentativei ţării gazdă, scor 31-34, pe care o va întâlni şi la Campionatul Mondial din China.

Tricolorele au intrat cu un avantaj la pauză, scor 18-15, şi l-au păstrat până aproape de finalul jocului, însă norvegiencele au revenit în ultimele 10 minute şi au reuşit să se impună. Principala marcatoare a României a fost Clara Vădineanu, cu 11 goluri.

În primul meci, tricolorele lui Radu Voina au fost învinse de reprezentativa Rusiei, scor 33-31. Ultimul joc al naţionalei din cadrul turneului amical din Norvegia va avea loc duminică împotriva Croaţiei.

După acest turneu, jucătoarele lui Radu Voina vor mai disputa două amicale cu România B, la Râmnicu Vâlcea, acelea urmând a fi ultimele teste înainte de Campionatul Mondial din China.

România face parte din Grupa C a turneului final din China, programat luna viitoare, alături de Norvegia, Ungaria, Japonia, Tunisia şi Chile


Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1