Mihai Leu, printre câștigătorii primei etape a Campionatului Național de Viteză în Coastă Dunlop

mihai_leu_podium_viteza_in_coasta.jpg

Mihai Leu, din nou pe primul loc
Mihai Leu, din nou pe primul loc
Citeste tot despre: 

După 16 ani, Mihai Leu a devenit din nou campion la Râșnov. Câștigătorul din 2003, Mihai Leu, la volanul unui Ferrari 458 Challenge Evo, s-a impus la clasa GT a competiției automobilistice din weekend.

Primăvara a dat verde activităților în natură, iar sporturile cu motor au așteptat cu mare nerăbdare momentul startului. În acest context, pe 6 și 7 aprilie Râșnovul a fost sub asediul bolizilor pentru că a început oficial sezonul 2019 al Campionatului Național de Viteză în Coastă Dunlop. Printre protagoniștii acestei prime etape montane s-a aflat Mihai Leu, cel care a dominat autoritar clasa GT. La volanul unei super-mașini, Ferrari 458 Challenge Evo, fostul boxer a obținut locul 1, urmat la distanță mare de rivalii săi, Eduard Cozma și Florin Voicu. În clasamentul OPEN, Leu a ocupat locul 7, cu un timp puțin mai bun decât al lui Dani Oțil, vedeta de televiziune care a încheiat pe 8 la volanul unui Radical SR4.

Altfel, campion în clasamentul general al etapei de la Râșnov, prima a Campionatului Național de Viteză în Coastă Dunlop 2019, a fost Lucien  Hora, care a condus o Lola B99/50, pe doi s-au clasat Lucian Răduț și a sa Mitsubishi Lancer Evo 8,5, iar podiumul a fost închis de Silviu Dumitrescu, posesorul unei Osella PA21/E2.

mihai_leu_si_suporterele_sale.jpg

Cursele automobilistice pot fi oricând concursuri de Miss
Cursele automobilistice pot fi oricând concursuri de Miss

Urmează etapa de Super-Rally pe străzile din Mangalia

A fost doar încălzirea pentru iubitorii din România ai acestui sport. Pe 11 și 12 mai va începe la malul mării și sezonul de Super-Rally, Mihai Leu și ceilalți piloți promițând deja să facă spectacol pe străzile din Mangalia. Apoi, întrecerile revin la munte pentru a doua și a treia etapă de Viteză în Coastă. Acestea se vor desfășura la Cheile Grădiștei, respectiv Poiana Brașov, în weekend-urile18-19 mai și 8-9 iunie.

Loading...

Citește și

  • Soţii Leu adoră să plece în vacanţă împreună şi să viziteze cele mai frumoase locuri din lume. Deoarece munceşte foarte mult, Anna s-a gândit să-i facă o surpriză lui Mihai Leu şi a rezervat o cameră la unul dintre cele mai exclusiviste complexuri hoteliere din Turcia. unde au avut parte de câteva zile pe cinste.

  • Mihai Leu a împlinit ieri vârsta de 42 de ani. Retras la Hunedoara, oraşul său de baştină, fostul pugilist şi-a serbat ziua de naştere alături de prieteni şi de familie.