Mihai Leu organizează la vară o nouă ediţie a Raliului Aradului

Ultima actualizare:

    Mihai Leu
Mihai Leu

Mihai Leu, fost campion mondial la box profesionist, în 1997, şi campion naţional la raliuri, în 2003, a început pregătirile pentru o nouă ediţie a Raliului Aradului, care va avea loc în luna mai a acestui an (13-14).

"Sunt foarte multe detalii de pus la punct si imi place ca totul sa fie facut ca la carte, poate ca acesta este si secretul reusitelor mele. Este cunoscut faptul ca Raliul Aradului este un circuit international, inca din 2014, si pentru a te numara printre cei mai buni este nevoie de munca si daruire”, a afirmat Leu. Campionul a povestit că pe lângă faptul că a reuşit să aducă la raliu echipaje internaţionale foarte cunoscute, a convins un italian să renunţe la ţara natală în favoarea României. “In 2014, am apelat la serviciile unei companii italiene, care se ocupa de promovarea Raliului in peste 20 de tari europene. Patronul, Luca Grilli, a hotarat dupa editia din 2014 sa se mute in Romania, la Arad. Sunt foarte fericit sa stiu ca se mai muta si italienii la noi, nu numai romanii la ei, pentru ca avem o tara minunata, care merita sa fie facuta cunoscuta afara", a declarat Leu.

La rândul său, Luca a povestit cum s-a întâmplat totul: "In mod normal, calatoresc tot anul si vizitez tot felul de parti ale lumii inca de la 20 de ani, dar cand am ajuns prima data in Romania a fost dragoste la prima vedere. Iubesc Aradul. M-am trezit intr-o dimineata, m-am plimbat prin oras, am descoperit frumusetile si m-am hotarat sa ma mut aici. Sunt prieten de familie cu Mihai si Anna Leu, iar cu Mihai colaborez in diverse proiecte. Ne intelegem foarte bine si ma bucur ca am parte de asemenea oameni frumosi in viata mea. In ceea ce priveste munca mea, nu s-a schimbat nimic de cand m-am mutat aici: promovez anumite evenimente in Europa, evenimente Motor Sport, insa, cel mai mare este in Arad, unde alaturi de Mihai Leu, vrem sa ne dezvoltam pas cu pas pentru ca in viitorul apropiat sa devina un raliul foarte important".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net