Mihai Leu, aniversare sub cuţit!

Ultima actualizare:

    Mihai Leu a fost campion şi la raliuri, şi la boxFoto: Click!
Mihai Leu a fost campion şi la raliuri, şi la boxFoto: Click!

Mihai Leu şi-a serbat ziua de naştere în sala de operaţie la spitalul Fundeni. „Mă simt bine, trebuia să fac această interveţie de monitorizare”, spune Leu care a împlinit 47 de ani.

Singurul român care a intrat în legenda sportului fiind campion la discipline diferite, box şi automobilism a fost supus ieri unei noi intervenţii chirurgicale, efectuale de medicul Irinel Popescu la spitalul Fundeni.

”De la bun început medicii au luat decizia să mai efectuăm o operaţie când procesul de recuperare va decurge bine. Pentru că am evoluat, Irinel Popescu a hotărât să facem vineri operaţia de monitorizare, curăţare, pe care iniţial trebuia să o fac în vară. Mă simt bine, mă bucur că viaţa a luat-o pe un drum normal. Voi mai sta la terapie intensivă, apoi voi fi transferat în salon”, ne mai spune Mihai.

Ca şi la prima operaţie familia îi este alături, iar Mihai ne-a mărturisit că merge şi la tratament la Viena ca şi până acum. „La trei săptămâni, merg la Viena să fac perfuzii, însă văd o îmbunătăţire” zice fostul pugilist care ne-a dezvăluit cum a început totul. 

“Totul a început de la stomac, aveam nişte înţepături, am mers la medic, mi-a dat să fac nişte analize şi aşa mi-au descoperit problema. Mă bucur că sunt bine, am scăpat cu viaţă, parcă totul a fost un vis urât. Acum îmi dedic mai mult timp pentru familie, ascult muzică, petrec mai mult timp în casă, mă uit la filme”, a mai completat Mihai Leu, care va fi vizitat de prieteni în weekend.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net