Mihai Covaliu îi felicită pe canotori: "Acest aur şi acest argint ne readuc gustul de a câştiga medalii la JO”

covaliu-lipa-rps_7706.jpg

Mihai Covaliu i-a felicitat pe canotorii medaliați
Mihai Covaliu i-a felicitat pe canotorii medaliați
Foto: sportpictures.eu

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Desemnată canotoarea secolului XX, multipla campioană olimpică și mondială Elisabeta Lipă a urmărit de pe margine, cu mari emoții, evoluția ambarcațiunilor care au concurat astăzi pe canalul de la Sea Forest Waterway. Președinta FR de Canotaj i-a încurajat pe toți sportivii participanți la JO de la Tokyo. Mesaje de felicitare au transmis Mihai Covaliu, președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român (COSR), și premierul Florin Cîțu.

După cursele de astăzi (miercuri, 28 iulie), Elisabeta Lipă a declarat pentru Agerpres: "Sunt extrem de mândră de ei, aşa cum sunt de toţi sportivii Federaţiei Române de Canotaj. Mă bucură enorm să îi văd cât sunt de muncitori şi cât de sus ţintesc. Atunci când vine vorba despre a face performanţă şi despre a-şi îndeplini visele, nimic nu e prea mult sau prea greu. Le felicit pe Simona şi Ancuţa pentru evoluţia lor din ultimii ani şi mai ales pentru performanţa extraordinară de la Tokyo. Îi felicit şi pe Mihăiţă, Mugurel, Ştefan şi Cosmin pentru că au urcat pe podiumul olimpic. Am trăit, ca de fiecare dată, emoţiile la cote maxime alături de ei", a afirmat Lip, care a adăugat: "Două medalii în prima zi a finalelor de la Tokyo, una de aur, iar alta de argint. Un rezultat foarte bun! Le doresc succes şi celorlalţi sportivi. Sunt alături de ei şi îi susţin din tot sufletul", a adăugat Lipă.
Preşedinte al COSR, Mihai Covaliu a transmis atât un mesaj de felicitare pentru canotori, cât și de încurajare pentru ceilalți performeri români: "Acest aur şi acest argint ne readuc gustul de a câştiga medalii la Jocurile Olimpice. Foarte importante aceste medalii. Un aur obţinut extrem de clar şi frumos, apoi un argint adus de nişte băieţi extraordinari. Sunt sportivi care merită toată stima noastră. Am avut mari emoţii, dar sunt emoţii frumoase, mi-au dat şi lacrimile", a declarat Covaliu pentru jurnalistul TVR, Dorin Chioţea.
La puțin timp după curse, premierul Florin Cîţu a transmis, miercuri, felicitări sportivilor de la canotaj care au obţinut medalii la Tokyo.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul