McGregor şi-a botezat fiul într-un castel ca-n poveşti

conor mcgregor

conor mcgregor
Conor McGregor şi fiul său

Celebrul luptător l-a creştinat pe fiul său de cinci luni, Conor junior, petrecerea fiind pe un domeniu dotat cu parc de distracţii şi o fermă de animale.

Conor McGregor a serbat cu fast botezul băiatului său. A închiriat “Luttrellstown Castle” de lângă Dublin, iar familia şi prietenii i-au fost alături.

Dublu campion mondial al luptelor în cuşcă, irlandezul de 29 de ani e deja o legend a sportului, iar celebritatea a crescut vertiginos din când a boxat cu Floyd Mayweather în “Meciul Secolului”, dispută ce i-a adus zeci de milioane de dolari.

Aşa că petrecerea de zeci de mii de euro dată acum pentru primul său copil a fost doar un “mărunţiş” pentru el.

Cel mic a fost în centrul atenţiei, iar tatăl său l-a purtat mândru pe tot domeniul. Conor junior s-a jucat cu animalele, porci, iepuri sau lame, sau s-a dat în carusel alături de părinţi.

“Mac land”, adică domeniul lui McGregor, a intitulat luptătorul ţinutul de la Luttrellstown, locul fiind o destinaţie obişnuită pentru celebrităţi din toată lumea.

După ce preotul l-a creştinat pe micuţ, invitaţii au petrecut în voie, fiind distraţi cu spectacole de artificii, muzică live şi dansatori ce “scuipau” foc.

Acum, Conor se pregăteşte să lupte iar în cuşcă, ultimul său meci fiind în noiembrie anul trecut, când i-a luat centura lui Eddie Alvarez.

conor mcgregor

conor mcgregor
Conor McGregor alături de iubita sa, Dee Devlin şi fiul lor, Conor junior

conor mcgregor

conor mcgregor
Cei trei s-au dat într-o roată imensă ce le-a dezvăluit un peisaj de vis

conor mcgregor

conor mcgregor
Conor junior s-a jucat cu animalele

conor mcgregor

conor mcgregor
Nu au lipsit nici personajele din poveste

   

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1