Massa a revenit pe pistă

Ultima actualizare:

    Felipe Massa a fost la un pas să-şi piardă viaţa pe circuitul de la Hungaroring
Felipe Massa a fost la un pas să-şi piardă viaţa pe circuitul de la Hungaroring

Brazilianul Felipe Massa, pilotul echipei de Formula 1 Ferrari, a revenit pe pistă, la două luni după gravul accident suferit în timpul Marelui Premiu al Ungariei.

Evenimentul a avut loc luni, pe un circuit din Sao Paulo, unde Massa a efectuat cinci tururi de pistă la volanul unui kart, antrenamentul fiind întrerupt de o ploaie puternică. Potrivit administratorului circuitului, Massa a utilizat un kart de culoare roşie, ca şi bolidul său Ferrari, purtând o cască în culorile galben şi verde, asemănătoare cu cea pe care o utilizează în cursele din Marele Circ.

Felipe Massa, 28 ani, a fost la un pas să-şi piardă viaţa pe circuitul Hungaroring, în calificările pentru Marele Premiu al Ungariei, desfăşurate pe 25 iulie. Brazilianul a fost lovit în cască de un arc desprins din monopostul compatriotului său Ruben Barrichello (Brawn GP) şi a pierdut controlul bolidului Ferrari, lovindu-se de un zid de protecţie de pe marginea pistei, la viteza de 200 km/h.

Pilotul Scuderiei a rămas internat timp de nouă zile într-o clinică din Budapesta, după care a revenit în Brazilia, unde şi-a continuat procesul de recuperare. El a anunţat, săptămâna trecută, că intenţionează să participe, aşa cum a făcut în fiecare an, la cursa de karting de la Florianopolis (sudul Braziliei), programată pe 29 noiembrie, la care participă mai mulţi piloţi de Formula 1

De asemenea, Massa nu şi-a ascuns dorinţa de a reveni în Mondialul de Formula 1, cu acordul medicilor, pentru a disputa ultima etapă din acest sezon, Marele Premiu al Emiratelor Arabe Unite, care va avea loc pe 1 noiembrie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net