Marian Drăgulescu s-a prezentat în cantonamentul de la Izvorani

dragulescu-izvorani.jpg

Marian Drăgulescu își va relua pregătirea la Izvorani
Marian Drăgulescu își va relua pregătirea la Izvorani
Foto: Facebook / COSR

Calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo, de anul viitor, Marian Drăgulescu (39 de ani) s-a prezentat în cantonamentul lotului olimpic de gimnastică de la Complexul Sportiv ”Sydney 2000” de la Izvorani. Sportivului i s-a măsurat temperatura la intrare și a dat o declarație.

Pe pagina oficială a Comitetului Olimpic și Sportiv Român (COSR), momentul sosirii ”Marocanului” a fost imortalizat print-un mesaj și mai multe fotografii: ”Atenție, campion la poartă! Suntem împreună, suntem Team Romania! Cel mai titrat gimnast român din istorie, Marian Drăgulescu a intrat în cantonamentul închis din Complexul Olimpic <<Sydney 2000>> de la Izvorani. Alături de antrenorul Ștefan Gal, Marian se va pregăti în perioada următoare în sala de gimnastică din bază. După intrarea în incinta Complexului Olimpic, aceștia au trecut cu bine de zona de triaj, au fost cazați iar în această după amiază pot intra în sală pentru un antrenament de acomodare”.
Legitimat la CSA Steaua, Marian Drăgulescu s-a născut în București, în 18 decembrie 1980. La Jocurile Olimpice, el a cucerit o medalie de argint la sol și două de bronz, la sărituri și cu echipa în 2004, la Atena. La CM a câștigat 10 medalii (opt de aur și două de argint), iar la CE a obținut 18 (zece de aur, șase de argint și două de bronz).

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1