Maraton de tenis în Cupa Davis. Au jucat 6 ore şi 42 de minute!

Ultima actualizare:

    Leonardo Mayer (dreapta) şi Joao Souza au scris istorie în Cupa Davis
Leonardo Mayer (dreapta) şi Joao Souza au scris istorie în Cupa Davis

Argentinianul Leonardo Mayer şi brazilianul Joao Souza au jucat, duminică, la Buenos Aires, cel mai lung meci de simplu din istoria Cupei Davis, din cauza duratei acestei partide câştigătoarea confruntării Argentina - Brazilia urmând să fie decisă astăzi.

Mayer s-a impus în faţa lui Souza în şase ore şi 42 de minute cu scorul de 7-6 (4), 7-6 (5), 5-7, 5-7, 15-13, după ce a avut 11 mingi de meci. Doar setul cinci a durat două ore şi 30 de minute.

Meciul dintre Leonardo Mayer şi Joao Souza a fost al patrulea al întâlnirii Argentina - Brazilia, iar scorul general este 2-2. A cincea partidă a întâlnirii, dintre Federico Delbonis şi Thomaz Bellucci, a fost suspendată după primul set, din cauza întunericului. În momentul întreruperii meciului, scorul era 6-3 pentru Delbonis.

Înaintea meciului de la Buenos Aires, cea mai lungă partidă de simplu din Cupa Davis era cea câştigată de John McEnroe în şase ore şi 22 de minute, în 1982, în faţa lui Mats Wilander.

Cel mai lung meci de tenis din istorie este în continuare cel câştigat de John Isner în faţa lui Nicolas Mahut la ediţia din 2010 a turneului de la Wimbledon, în 11 ore şi cinci minute, pe parcursul a trei zile.

Cel mai lung meci de Cupa Davis din istorie este unul de dublu disputat în 2013. Tomas Berdych şi Lukas Rosol i-au învins atunci pe Marco Chiudinelli şi Stanislas Wawrinka în şapte ore şi două minute.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net