Mâine, ”Războiul stelelor!”, Gyor - CSM București

Ultima actualizare:

    Cristina Neagu promite să facă un meci mare contra unguroaicelor
Cristina Neagu promite să facă un meci mare contra unguroaicelor

Gyor-CSM București, duelul ultimelor două câștigătoare ale Ligii Campionilor, se dă mâine seară, de la ora 20.00.

Calificată deja în sferturile de finală, CSM Bucureşti este lider în grupă, cu 11 puncte, urmată în clasament de Gyor, cu 10. Azi, de la pra 20.00, ”tigroaicele” joacă în Ungaria pentru punctele puse în joc, dar și pentru a demonstra că succesul de pe teren propriu nu a fost deloc întâmplător.

Handbalistele de la CSM bucureti sunt de sâmbătă în Ungaria și pregătesc la intensitate maximă duelul cu Gyor, deținătoarea trofeului Ligii Campionilor. ”Tigroaicele” nu concep să revină acasă fără victorie. 

Extrema Amanda Kurtovic afirmă că formaţia sa este de neînvins atunci când reuşeşte să îşi facă jocul: "Va fi la fel de greu ca oricare alt meci din Liga Campionilor. Va fi o atmosferă extraordinară, dar nimeni nu e mai puternic ca noi. Dacă ne facem jocul nostru, dacă evoluăm bine, nimeni nu ne poate opri”.

Antrenoarea Helle Thomsen a negat faptul că ar fi primit o ofertă de a pregăti viitoarea adversară din Liga Campionilor, echipă care va rămâne făr antrenor din vară, după ce Ambros Martin a decis să plece la Rostov. ” O să fie un meci cu adevărat greu, când joacă acasă sunt puternice, dar sper să jucăm la fel ca ultima dată cu Gyor . Când joci la Gyor este un pic mai dificil decât atunci când joci acasă şi ai 5.000 de suporteri de partea ta. Nu am avut o ofertă să merg la Gyor, am un contract aici şi mă concentrez pe munca de aici. Nu-mi place că se vorbeşte de aşa ceva şi despre ce vor face jucătoarele. Indiferent de ofertele primite şi de ce fac jucătoarele, cred că cel mai important lucru este menţinerea concentrării şi obţinerea unor rezultate bune la această echipă", a declarat Helle Thomsen.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net