Lucian Bute se antrenează în Florida

Ultima actualizare:

Antrenorul pugilistului jamaican, Orlando Cuellar, a precizat că pentru a deveni cunoscut în SUA românul este obligat să-i înfrunte pe cei mai valoroşi pugilişti ai categoriei. "Lucian trebuie să se bată cu cei mai buni pentru a deveni unul dintre ei. Când un boxer reuşeşte să învingă marile nume din SUA, el devine o vedetă. Eşti la fel de cunoscut ca şi nivelul tău de concurs". Antrenorul lui Glen Johnson opinează că după ce îşi va apăra centura IBF împotriva lui Andrade, Bute trebuie să fie pregătit să lupte cu orice adversar de la supermijlocie.

Din momentul în care Bute a sosit în Florida Cuellar l-a monitorizat zilnic. "Dacă Lucian va progresa în aceeaşi direcţie ca până acum, atunci el va rămâne în ring pentru mult timp. Va cunoaşte succesul şi va deveni bogat".

El crede că "Bute este un boxer mai precis ca Dawson. Acesta din urmă este foarte atletic, însă imprecizia îl face să risipească multe lovituri. Bute are lovituri puternice, deşi la prima vedere nu arată asta. Glen mi-a spus totuşi că loveşte dur, când îi intră cele mai bune lovituri".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cirese piata slatina olt   foto alina mitran (6) jpeg
image
image
image
image
image
image
profimedia 0871124364 jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Jose Mourinho (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Andy Murray (EPA) jpg
Gloria Buzau Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Andres Sfait (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net