Lemnaru a dat un eseu pe intercepție la Paris

Ultima actualizare:

Pe un frig pătrunzător, ”stejarii” n-au reușit să oprească înaintarea francezilor, care, ca și acum o săptămână, la București, s-a dovedit a fi mult mai experimentată. După un prim eseu marcat de Rabadan (min. 11), care a culcat balonul degajat de Ivan (rebond), Stade Francais a reușit alte două tot în urma unor acțiuni pe grămadă, prin Sempere (min. 25) și Rabadan, astfel că la pauză conducea cu 21-0 (încercările au fost transformate de Dupuy).

Nici la reluare aspectul jocului nu s-a schimbat, linia a doua Alexandre Flanquart finalizând o acțiune purtată tot pe înaintare. Dupuy a transformat eseul care a adus parizienilor și punctul bonus ofensiv. Și a făcut-o și după prima încercare înscrisă pe treisferturi, de Tiesi (min. 56). Intrarea experimentatului Vali Calafeteanu în locul tânărului Vali Ivan a mai ordonat acțiunile selecționatei noastre, care a ieșit la atac. Paradoxal, reușita ”stejarilor” nu s-a produs la acțiunile consistente pe care le-au avut, ci într-un moment în care balonul era la adversari. Noel Oelschig a dat o pasă lungă, însă Mădălin Lemnaru a interceptat și s-a dus cu balonul până între buturile lui Stade Francais. Eseul a fost transformat de Vlaicu.

În ultimul minut, aripa de la Timișoara a pornit la atac, a sprintat pe flancul drept, însă a pasat la un adversar... Balonul a fost însă bâlbâit, iar Calafeteanu, în cădere după ce placase, l-a atins în terenul de țintă advers. După aproape două minute, arbitrul video a spus că nu sunt argumente pentru a se acorda eseu pentru București, astfel că meciul s-a încheiat cu victoria lui Stade Francais cu 35-7.

Acesta a fost ultimul meci al ”stejarilor” în 2010. Următorul va avea loc în Italia, cu Crociati Rugby, la mijlocul lunii ianuarie. cealalta partidă din etapa a 4-a din Challenge Cup, în grupa a 4-a, Crociati - Leeds, este programată în 19 decembrie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net