Lapentti: "Echipa României nu a făcut nicio greşeală!"

Ultima actualizare:

Sud-americanul a mărturisit că Nicolas nu a evoluat la dublu din motive de sănătate: "Ştiam că va fi greu acest meci. A fost frustrant să jucăm împotriva unei echipe care nu a făcut nicio greşeală astăzi. Românii au jucat foarte bine. Am avut o săptămână bună aici, în care m-am simţit bine, iar oamenii au fost de treabă", a declarat, la conferinţă de presă, Giovanni Lapentti. El a făcut pereche cu Ivan Endara în meciul de dublu, deoarece fratele său, Nicolas, nu a putut juca.

Căpitan nejucător al echipei Ecuadorului, Raul Viver a declarat că jucătorii săi sunt dezamăgiţi de ratarea calificării în Grupa Mondială." Suntem dezamăgiţi. Este o înfrângere grea, atunci când pierzi o întâlnire pentru rămânerea în Grupa Mondială. Nicolas Lapentti a avut dureri de dimineaţă şi nu a fost uşor pentru noi să jucăm în această formulă. Nicolas mai avea nevoie de două zile pentru a fi la nivel înalt şi era prea riscant pentru sănătatea lui să joace astăzi. Sperăm ca el să-şi revină şi să facă parte din echipă şi la anul, dar ştim că este aproape de finalul carierei şi trebuie să lăsăm loc tinerilor", a spus Viver, care a adăugat că este posibil să-l înlocuiască pe Giovanni Lapentti în meciul de simplu de mâine.

Partida de dublu de astăzi a fost câştigată cu 6-2, 6-2, 6-2 de cuplul Victor Hănescu / Horia Tecău. Astfel, după două zile România conduce cu 3-0 în meciul cu Ecuador, meci contând pentru "barajul" de menţinere / promovare în elita Cupei Davis.

Mâine sunt programate ultimele meciuri de simplu:Ora 11.30: V. Hănescu - G. LapenttiOra 14.30: A. Ungur - I. Endera

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net