Jamaicanul Dustin Brown călătoreşte la turnee într-o rulotă. Vine şi la BCR Open Bucureşti

Ultima actualizare:

Foarte atent cu banii câştigaţi, Dustin călătoreşte la turneele din Europa într-o rulotă, pe care a primit-o de la părinţii săi. Dotată cu bucătărie, baie, trei paturi şi un racordor de rachete, Volkswagen-ul jamaicanului este o adevărată casă pentru jucătorul de 25 de ani.

După ce anul trecut a făcut un salt uriaş în clasamentul ATP, de pe locul 400, pe 123, anul acesta, Dustin a acces în top 100, fiind primul jamaican care a ajuns aici. A câştigat în cariera sa 233.460 de dolari şi nu are antrenor personal.

Ieri, a reuşit la ultimul turneu de Mare Şlem din an, US Open, una dintre cele mai bune performanţe ale ţării sale, calificându-se în turul al doilea, ceea ce doar un singur jamaican, în urmă cu 40 de ani - Richard Russell, 1968 - a mai reuşit. El a reuşit să-l învingă pe spaniolul Ruben Ramirez Hidalgo, cu 6-4, 7-6 (8-6), 7-5 şi va juca în următoarea rundă cu favoritul nr. 4, Andy Murray.

„M-am simţit ca şi cum aş fi jucat meciurile de Davis Cup acasă deoarece sunt o mulţime de jamaicani care trăiesc în New York şi au venit să mă susţină. Cu siguranţă asta m-a ajutat în momentele dificile. Fiind jamaican şi locuind acolo 7-8 ani e ca şi cum ar fi normal. Astăzi am avut un meci destul de dificil, dar am munci până la ultimul punct", a spus Brown.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net