Italianul Angelo Ciccone a câştigat prologul ediţiei 2010 a Turului României

Ultima actualizare:

    Alexandru Ciocan (stânga) * Foto: Marian Burlacu
Alexandru Ciocan (stânga) * Foto: Marian Burlacu

Debutul „Micii Bucle” s-a produs la Deva, contratimpul individual de 3 kilometri fiind disputat de doi rutieri care au fost departajaţi la sutimi de secundă, Dintre români cel mai bine s-a clasat Sipos Zoltan

Vremea n-a ţinut cu participanţii la ediţia cu numărul 47 a Turului României, vântul incomodându-i pe aceştia în timpul prologului desfăşurat pe şoseaua ce leagă Deva de Hunedoara, cu start din dreptul DHS.

Tricoul galben, de lider al cursei, a fost îmbrăcat de italianul Angelo Ciccone (GS San Marco Concrete Imet Caneva), care a terminat în acelaşi timp (3:21) cu grecul Ioannis Tamouridis (SP Tablewere) – departajarea a fost făcută de sutimile de secunde. Podiumul a fost completat de bulgarul Anghelov Hristomir (SKD / 3:22).

Dintre rutierii români cel mai bun loc (5) l-a ocupat Sipos Zoltan (18 ani), component al lotului naţional U23, care a acoperit cei trei kilometri în 3:24.

Locurile ocupate de alţi rutieri români: Daniel Anghelache (Mazicon) – locul 8 (3:27), Alexandru Ciocan (Dinamo Scorseze) – locul 9 (3:28), Eduard Novak (Tuşnad) – locul 22 (3:32), Răzvan Jugănaru (Dinamo Scorseze) – locul 24 (3:33)..

Prima etapă este programată astăzi (luni, 7 iunie), între Alba Iulia şi Tg. Mureş, pe distanţa a 118 km. Vor avea loc două sprinturi, la Aiud şi Iernut, precum şi o căţărare de categoria C. Sosirea este prevăzută în jurul orei 16.00.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net