Ionuţ Mistode, mai rapid decât Ionel Pascotă în Ungaria

Ultima actualizare:

Ionuţ Mistode a reuşit să-l devaseze pe Ionel Pascotă la clasa SuperBike, iar Petre Pop s-a clasat pe un onorant loc 2 între români. De asemenea, cei doi piloţi BGS Motorsport au obţinut rezultate foarte bune şi în clasamentul general,  ei punctând şi în Campionatul European.

Ştefan Popescu a reuşit un meritat loc 6 între români, poziţie ce îi aduce 10 puncte în Campionatul Naţional. Din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile şi în urma accidentului destul de serios în care a fost implicat pilotul român Dan Mainescu, cursa clasei SuperSport a fost oprită dupa 6 tururi. Reluarea întrecerii s-a dat pentru restul de cinci tururi rămase de parcurs, timpii cumulaţi dând rezultatul final. Spectacolul a fost asigurat de un număr foarte mare de concurenţi şi de numeroase căzături.

Sportivi consacraţi  din motociclismul viteză,  Andreas Meklau, Michal Filla, Roland Reschsau, Mike Wohner, au fost prezenţi pe grila de start a clasei SuperBike. În această cursă, pilotul BGS Motorsport Ionuţ Mistode a câştigat detaşat în faţa lui Ionel Pascotă, fost campion european Alpe Adria la clasa SuperSport.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net