Ilie Năstase şi-a pus cercel la 63 de ani

Citeste tot despre: 

Veşnic tânăr şi ferice, Ilie Năstase rămâne spiritual în afara terenului chiar şi la 63 de ani. O dovadă ar fi motivaţia sa de a-şi agăţa un cercel în urechea stângă, fiind singurul general din armată care poartă un asemenea accesoriu, asortat la deja celebrele-i plete.

După ce joi la amiază a oferit publicului prezent la Arenele BNR o demonstraţie de virtuozitate, Nasty a fost nonşalant în creierii nopţii faţă de reporterii noştri.

Aflat cu prietenii de-o viaţă la o cola, fostul mare campion ne-a spus printre picaturi povestea cercelului: „Mă mir că nu s-a prins nimeni până acum, pentru că îl port de trei ani. A fost o toana de-a mea, apărută ad-hoc, pe când hoinăream de unul singur prin Londra, unde ajunsesem cu ocazia turneului de la Wimbledon. Deodată, mi-a trecut prin faţă un tip care avea unul asemănător şi am zis să încerc şi eu".

Ilie s-a dus glonţ la celebrul supermagazin Harrods, unde a văzut mai multe variante. A ales o piesă marca Viviene Westwood, pe care a dat până în 200 €. "Când l-a văzut soţia mea, Amalia, chiar s-a bucurat. Mi-a zis că mă întinereşte".

«Sigur este copilul meu»

Yannick Noah vorbeşte despre fiul lui blond şi cu ochi albaştri

Fostul tenisman francez, 49 ani, celebru în întreaga lume pentru coafura bogată, se află la distracţie în România, împreună cu cea de-a treia soţie a sa, Isabelle Camus, şi cu fiul lor, Joalukas, în vârstă de cinci ani.

E mereu zâmbitor şi, la întrebarea reporterilor noştri în legătură cu micuţul moştenitor pe care-l alintă, pe scurt, Jo, ne-a dat răspunsul din titlu. Yannick a acceptat să pozeze pentru Click! împreună cu familia, aducându-şi aminte că este pentru a doua oară la Bucureşti, prima apariţie fiind legată tot de un show demonstrativ. Jo este singurul dintre copiii lui Noah care nu are nicio asemănare, măcar la ten, cu tatăl lui.

În prezent, fostul sportiv este cântăreţ, are o şcoală de tenis la Nisa, iar soţia este producător de seriale de comedie pentru TV. Din celelalte căsnicii, Noah mai are patru copii.

Din relaţia cu Cecilia Rodhe (1984-1987), fostă miss Suedia, au rezultat Joakim (baschetbalist la Chicago Bulls) şi Yelena, iar din mariajul cu fostul top model Heather Stewart-White (1995 - 1999) au apărut pe lume Elijah şi Jenaye.


Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1