Ilie Năstase şi-a pus cercel la 63 de ani

Ultima actualizare:

După ce joi la amiază a oferit publicului prezent la Arenele BNR o demonstraţie de virtuozitate, Nasty a fost nonşalant în creierii nopţii faţă de reporterii noştri.

Aflat cu prietenii de-o viaţă la o cola, fostul mare campion ne-a spus printre picaturi povestea cercelului: „Mă mir că nu s-a prins nimeni până acum, pentru că îl port de trei ani. A fost o toana de-a mea, apărută ad-hoc, pe când hoinăream de unul singur prin Londra, unde ajunsesem cu ocazia turneului de la Wimbledon. Deodată, mi-a trecut prin faţă un tip care avea unul asemănător şi am zis să încerc şi eu".

Ilie s-a dus glonţ la celebrul supermagazin Harrods, unde a văzut mai multe variante. A ales o piesă marca Viviene Westwood, pe care a dat până în 200 €. "Când l-a văzut soţia mea, Amalia, chiar s-a bucurat. Mi-a zis că mă întinereşte".

«Sigur este copilul meu»

Yannick Noah vorbeşte despre fiul lui blond şi cu ochi albaştri

Fostul tenisman francez, 49 ani, celebru în întreaga lume pentru coafura bogată, se află la distracţie în România, împreună cu cea de-a treia soţie a sa, Isabelle Camus, şi cu fiul lor, Joalukas, în vârstă de cinci ani.

E mereu zâmbitor şi, la întrebarea reporterilor noştri în legătură cu micuţul moştenitor pe care-l alintă, pe scurt, Jo, ne-a dat răspunsul din titlu. Yannick a acceptat să pozeze pentru Click! împreună cu familia, aducându-şi aminte că este pentru a doua oară la Bucureşti, prima apariţie fiind legată tot de un show demonstrativ. Jo este singurul dintre copiii lui Noah care nu are nicio asemănare, măcar la ten, cu tatăl lui.

În prezent, fostul sportiv este cântăreţ, are o şcoală de tenis la Nisa, iar soţia este producător de seriale de comedie pentru TV. Din celelalte căsnicii, Noah mai are patru copii.

Din relaţia cu Cecilia Rodhe (1984-1987), fostă miss Suedia, au rezultat Joakim (baschetbalist la Chicago Bulls) şi Yelena, iar din mariajul cu fostul top model Heather Stewart-White (1995 - 1999) au apărut pe lume Elijah şi Jenaye.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net