Iftimoaie in corzi! Urmărit 24 de ore pe zi / 7 zile pe săptămână de o sexy-admiratoare fanatică

Ultima actualizare:

    Oare ce are de spus Ionuţ Iftimoaie în legătură cu această fotografie?
Oare ce are de spus Ionuţ Iftimoaie în legătură cu această fotografie?

Rabdarea fostului campion de K1, Ionut Iftimoaie, a fost pusa la grea incercare in ultima perioada, de Suzana, o fanatica ce isi declara dragostea prin toate mijloacele posibile. 

Tanara amorezata a inceput asaltul cu mesaje siropoase postate pe wall-ul profilului de Facebook al vedetei si a continuat cu fotografii provocatoare adresate celui pe care il considera „dragostea vietii sale".

Ca Iftimoaie este un barbat sexy este la fel de adevarat ca faptul ca apa fierbe la 100 grade Celsius sau ca Pamantul se invarte in jurul Soarelui. In acest caz, insa, cel care fierbe este sangele misterioasei admiratoare iar cel care se invarte este universul acesteia, in jurul barbatului de la care nu isi poate lua gandul. Sexoasa Suzana pare atat de orbita de dragostea pentru Ionut Iftimoaie, incat nu-i pasa ca acesta este casatorit si ca are 3 copii. Si nici nu simte nevoia sa se justifice in fata celor care ii persifleaza comentariile si fotografiile la greu.

Desi puternic prezent in peisajul monden autohton, fostul luptator de K1 a fost intotdeauna departe de scandalurile mondene, fiind un familist convins, un sot iubitor care nu se sfieste sa declare public dragostea pentru sotia sa, ori de cate ori are ocazia si un tata extrem de atent cu cei 3 copii ai sai.

Dar asta nu inseamna ca nu i-au lipsit admiratoarele. Nu este pentru prima data cand femeile recurg la gesturi disperate pentru a-i atrage atentia. Acesta este, probabil, si motivul pentru care Iftimoaie afiseaza o atitudine destul de relaxata in legatura cu declaratiile fetei, fara interventii prea mari in discutiile desfasurate pe site-ul de socializare.

„Sotia mea este o femeie inteligenta care stie sa faca diferenta intre admiratia unei fane si o relatie extraconjugala. Nu este pentru prima data cand vad femei facand gesturi nebune din dragostea pe care cred ca o simt pentru mine. Cel mai ciudat exemplu s-a intamplat atunci cand m-am trezit acasa cu o fata. Iar in momentul in care am intrebat-o ce doreste, m-a rugat sa o ating si sa-i dau ‘sarutul vietii'. Si Biblia spune ca trebuie sa ne iubim unii pe altii, deci nu am eu nicio putere sa impiedic pe cineva sa ma iubeasca."

Lovitura de gratie a sexoasei admiratoare a fost data in urma cu cateva ore, cand a postat o fotografie in care apare alaturi de vedeta. Din punctul sau de vedere, aceasta este dovada suprema a istoriei sale incendiare cu Ionut Iftimoaie.

Suntem curiosi daca Ionut are ceva de spus in legatura cu aceasta fotografie. Va reusi, oare, sa ramana la fel de calm?

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net