Hănescu-Roddick şi Halep-Serena, în turul II la Wimbledon!

Ultima actualizare:

    Simona Halep
Simona Halep

Victor Hănescu, locul 63 ATP, s-a calificat, marţi, în turul doi la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului, fază a competiţiei în care va evolua împotriva americanului Andy Roddick, cap de serie numărul 8

Hănescu, care anul trecut a juns în turul trei la Wimbledon, l-a învins, în runda inaugurală, cu scorul de 6-4, 6-3, 6-2, pe cehul Jaroslav Pospisil, poziţia 133 în ierarhia mondială. Meciul a fost întrerupt luni, la scorul de 6-4, 2-1 pentru român.

În turul doi, Victor Hănescu îl va întâlni pe americanul Andy Roddick, locul 10 ATP, care a trecut, cu scorul de 6-4, 7-6 (8/6), 6-3, de germanul Andreas Beck, poziţia 156 în clasamentul mondial.

Hănescu şi Roddick s-au întâlnit de trei ori în carieră, de fiecare dată impunându-se americanul. Primul meci a avut loc în 2003 la turneul de Masters Series de la Paris, când scorul a fost 7-6 (7/4), 7-6 (7/4). Cei doi s-au mai întâlnit în 2006 la turneul Master Series de la Roma, scor 6-1, 6-0, şi în 2009 la Doha, scor 6-3, 6-2.

Pentru calificarea în turul doi la Wimbledon, Hănescu va încasa 20.125 de lire sterline.

Halep, debutantă în turneul de simplu senioare de la Wimbledon, a învins-o, în runda inaugurală, cu scorul de 6-1, 6-2, pe Bojana Jovanovski (Serbia), poziţia 50 în ierarhia mondială.

În turul doi, Simona Halep o va întâlni pe deţinătoarea trofeului, Serena Williams (SUA), cap de serie numărul 7 şi poziţia 25 în clasamentul mondial, care a trecut, cu scorul de 6-3, 3-6, 6-1, de Aravane Rezai (Franţa), locul 61 WTA. Halep şi Williams, de patru ori câştigătoare la Wimbledon, nu s-au întâlnit niciodată până în acest moment.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net