Frumoasa Maria Sharapova, surprinsă sărutându-se pe stradă, la Madrid! Vezi aici cu cine!

Dacă se mai îndoia cineva că Maria Sharapova (26 de ani) şi Grigor Dimitrov (21 de ani) sunt împreună, de azi nu mai e nici un dubiu. El au fost surprinși aseară plimbându-se mână în mână prin Madrid, ca doi îndrăgostiți. Mai mult, cei doi au oferit şi poza lunii în sportul mondial, sărutându-se în plină stradă.

Primele zvonuri privind o legătură între cei doi au apărut luna trecută, când Dimitrov (21 de ani) a apărut în mai multe poze prin Milano alături de Sharapova, aflată acolo cu treaba - un demonstrativ.

AICI vedeţi fotografiile care au făcut înconjurul lumii, cu Maria Sharapova sărutându-se pe stradă în Madrid cu iubitul ei, Grigor Dimitrov.

Acum totul e oficial şi pare de bun augur pentru amândoi. Maria Sharapova are şansa de a redeveni lider mondial, în cazul în care va câştiga turneul de la Madrid, din această săptămână, iar Grigor Dimitrov, poreclit "Baby Fed", a reuşit cea mai importantă victorie a carierei, eliminându-l în turul secund la Madrid pe liderul mondial, Novak Djokovic!


Loading...