FOTO Ce frumos şi-a refăcut viaţa! Fosta iubită a regretatului Marian Cozma, însărcinată!

Claudia Druţu, fostă Claudia Ardelean pe vremea când era iubita regretatului handlbalist ucis de interlopi ungrui în 2009, Marian Cozma, şi-a refăcut viaţa.

Astfel, Claudia a reuşit cu greu să treacă peste episodul crunt al uciderii lui Marian Cozma, care a fost atacat de interlopii mai sus menţionaţi în barul Patriot din Veszprem, pe 8 februarie 2009. La vremea respectivă, Claudia, iubita lui de atunci, se afla şi ea la faţa locului şi a rămas marcată de cele petrecute.

În timp însă, a fost făcută dreptate iar ucigaşii lui Marian Cozma au fost pedepsiţi. Iar Claudia şi-a văzut în continuare de viaţă.

Astfel, în luna mai a anului trecut Claudia s-a căsătorit cu Adrian Relu Druţu, coleg de echipă la Dinamo cu regretatul Marian Cozma. Cei doi au început să aibă o relaţie din primăvaa lui 2010, la câteva luni de la uciderea lui Cozma.

De atunci, Claudia şi Adrian au făcut un copil, născut în luna mai a
acestui an. Este vorba despre o fetiţă pe nume Sara Maria iar acum
Claudia este din nou în al nouălea cer.


CLIIMA20131211_0036_1.jpg

Claudia Druţu (FOTO FACEBOOK)


După cum se vede în fotografiile pe care le-a publicat pe pagina personală de Facebook, ea este din nou însărcinată în câteva luni. Periodic publică pe pagina personală a reţelei de socializare

CLIIMA20131211_0034_1.jpg

Claudia Druţu (FOTO FACEBOOK)

CLIIMA20131211_0035_1.jpg

Claudia Druţu (FOTO FACEBOOK)


Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1