Fostul antrenor de baschet Valerian Netolitzchi a murit răpus de COVID-19

netolitzchi-valerian.jpg

Valerian Netolitzchi
Valerian Netolitzchi

Fost antrenor de baschet, Valerian Netolitzchi a decedat la Institutul de Boli Infecţioase Matei Balş. Potrivit Federaţia Română de Baschet, omul de sport a fost răpus de noul coronavirus.

Într-o postare pe pagina de Facebook a FRB se precizează: „În ciuda eforturilor depuse de medicii de la Institutul de Boli Infecţioase Matei Balş în ultima săptămănă, Valerian Netolitzchi s-a stins din viaţă în urma cu câteva ore”.
Absolvent al Institutului de Educație Fizică  și Sport înainte de 1989 şi cu masterat în educaţie fizică şi sport la Universitatea Spiru Haret în 2014, Valerian Netolitzchi a fost membru al Corpului Naţional de Experţi în Management Educaţional, dar şi director-adjunct al Clubului Sportiv Şcolar nr. 6 Bucureşti. „Fratele legendarului stelist Anton Netolitzchi, Valerian s-a dedicat după studenţie tainelor antrenoratului, fiind mai bine de trei decenii tehnician la echipele juvenile ale Clubului Sportiv Şcolar Steaua Bucureşti. A fost cooptat şi în staff-urile tehnice ale naţionalelor masculine U16 şi U20 ale României, iar cu echipa de club a participat la numeroase turnee finale ale Campionatului Naţional, promovând la naţională mai mulţi jucători talentaţi. În 2012 a pus şi bazele clubului privat Neto Basketball Team Bucureşti. La nivel de seniori, după reînfiinţarea secţiei de baschet a CSA Steaua, a făcut parte din staff-ul tehnic al echipei divizionare alături de legendarul Costel Cernat (2008-2009) şi ulterior alături de Teo Cizmic (2010)”.

Loading...
 
 
503 Service Unavailable

Error 503 Service Unavailable

Service Unavailable

Guru Meditation:

XID: 482279259


Varnish cache server

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1