Fost campion, ucis de o supradoză

insta_2.jpg

culturist mort
Culturistul a câştigat numeroase titluri în cei 20 de ani de carieră
Foto: Instagram

Un fost campion culturist a murit în urma unei supradoze, după ce a fost în comă două săptămâni. Rich Piana(46 ani), fost campion la culturism şi antrenor personal, a murit astăzi dimineaţă. Acum două săptămâni a intrat în comă, în urma unei supradoze.

Astăzi dimineaţă, soţia îndurerată a culturistului a scris un mesaj pe pagina sa de Twitter în care a confirmat moartea lui Rich. Ea îi mulţumeşte acestuia pentru lecţiile de viaţă pe care i le-a dat şi pentru faptul că i-a fost mereu alături, indiferent de probleme. În plus, povesteşte cum a dorit să îl ajute atunci când s-a prăbuşit pe podeaua băii în urmă cu două săptămâni. Nu l-a putut susţine din cauza greutăţii sale impresionante, dar a executat, cu atenţie, toate instrucţiunile pe care le-a primit, prin telefon, de la operatorul ambulanţei.

fost campionZoom
Rich lua steroizi de peste 20 de ani
Foto: Arhivă personală

Rich Piana a recunosut în cadrul a numeroase interviuri că îţi administra cantităţi imense de steroizi, „ suficient de mare încât să sufoce un copil” şi că urma o dietă extra-bogată în calorii. Obişnuia să manânce de 9 ori pe zi şi să prizeze diverse substanţe interzise. Întrun interviu recent, el îi sfătuia pe toţi admiratorii săi să nu aleagă steroizii pentru a-şi îmbunătăţi performanţele, căci nu sunt o modalitate sănătoasă. Pe de altă parte, afirma că performanţa nu se poate obţine fără sacrificii, iar uneori sacrifiul făcut este tocmai pierderea sănătăţii. 

loading...
Loading...

Citește și