FIA a anunţat calendarul pentru 2010

Ultima actualizare:

Negocierile dintre organizatori şi deţinătorul drepturilor comerciale nu au fost încă finalizate, dar sunt şanse foarte mare ca după o absenţă de un an, canadienii să fie din nou gazdele unei curse de Formula 1.

Una dintre noutăţile sezonului viitor o reprezintă introducerea în calendar a Marelui Premiu al Coreei de Sud, care va avea loc pe noul circuit de la Jeonnam.

Sezonul 2010 va debuta în Bahrain, la 14 martie, cu Marele Premiu al Australiei mutat două săptămâni mai târziu. Dacă actualul sezon se va încheia la Abu Dhabi, de la anul se revine la tradiţionalul Mare Premiu de final, cel al Braziliei, de la Interlagos.

Iată calendarul provizoriu din 2010:

14 martie – Bahrain28 martie – Australia4 aprilie – Malaiezia18 aprilie – China09 mai – Spania 23 mai – Monaco30 mai – Turcia13 iunie – Canada*27 iunie – Europa (Valencia)11 iulie – Marea Britanie25 iulie – Germania 01 august – Ungaria29 august – Belgia12 august – Italia 26 septembrie – Singapore03 octombrie – Japonia17 octombrie – Coreea de Sud31 octombrie – Abu Dhabi14 noiembrie – Brazilia

*Posibil să se schimbe în funcţie de negocierile dintre organizatori şi deţinătorii drepturilor comerciale. În cazul în care Canada nu va figura în calendar, atunci MP al Turciei va fi mutat la 6 iunie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net