Fernando Alonso l-a încurajat pe Villa înaintea finalei

Ultima actualizare:

La rândul său fotbalistul i-a întors gestul lui Alonso, care concurează, tot astăzi, la Silverstone, în Marele Premiu al Marii Britanii. Cei doi sunt buni prieteni şi sunt născuţi în aceeaşi regiune a Spaniei, Asturia.

„Sper să fie o zi mare pentru toţi spaniolii. Tot poporul va virbra alături de voi. Vă urez mult succes" a spus Alonso. „Eu mai am 11 curse de disputat, pentru voi este însă ultima", a subliniat pilotul de Formula 1 în convorbirea telefonică pusă la cale de televiziunea Sexta.

„Sper să obţii victoria la Silverstone iar spaniolii să aibă o zi magică", a spus şi David Villa, care luptă şi pentru titlul de golgheter al competiţiei din Africa de Sud, acolo unde este la egalitate cu adversarul său din finală Arjen Robben, cu urguayanul Diego Forlan şi cu germanul Muller, toţi cu câte cinci goluri.

Fernando Alonso va pleca de pe poziţia a treia a grilei de start, din spatele monoposturilor Red Bull pilotate de Sebastian Vettel şi Mark Webber.

Cursa de la Silverstone este în direct la TVR 1 de la ora 14.55 în timp ce finala Campionatului Mondial va începe la 21.30, tot în direct la TVR 1.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net