EXCLUSIV Larisa Iordache, adio patrulare: "Nu era treaba mea să stau în stradă". De ce a renunțat gimnasta la munca de polițist

Ultima actualizare:

    Larisa Iordache a postat pe 9 aprilie că face treabă ca polițist
Larisa Iordache a postat pe 9 aprilie că face treabă ca polițist

Doar câteva zile a rezistat Laris Iordache pe stradă. Gimnasta de 23 de ani a spus adio patrulării în uniforma de polițist și și-a reluat viața de civil. Asta, deși, șeful ei direct s-a declarat nemulțumit de atitudinea sa. Iată ce a pățit gimnasta de a renunțat la munca de polițist!

Sportivii de la Dinamo au grade militare și la finalul carierei primesc pensii speciale, la fel ca și colegii lor polițiști. Sunt cadre active, de care statul se poate folosi la nevoie.

Pentru că în această perioadă de restricții este nevoie de multe echipaje pe stradă, conducerea Ministerului de Interne a dat ordin să se folosească toate cadrele, inclusiv sportivii.

Larisa Iordache a lucrat cu polițiștii de la Secția 22

Iar Larisa Iordache a fost unul dintre ei. Cu gradul de agent, ea a fost arondată la Secția 22 din București și pe 9 aprilie a fost prima ei de zi de lucru în stradă.

Verifica şoferii să vadă dacă au ieșit pentru o urgență sau nu. Părea că-i place și a postat o fotografie pe Instragram în misiune și îi îndemna pe oameni să stea acasă.

”Am schimbat costumul de gimnastică cu uniforma de Poliție pentru o perioadă, din cauza lipsei de personal.Trebuie să înțelegem că este cel mai bine să stam în casa. Toți oamenii care în perioada aceasta dificilă sunt la munca, sunt puși în pericol.  Pentru a opri acest virus trebuie să ne gândim și la cei din jurul nostru. Așa că eu vă rog să stați în casă și să aveți grijă de sănătatea voastra!” , a scris Larisa în dreptul fotografiei.

Doar că avântul tinerei nu a ținut mult și după câteva zile a anunțat că nu mai vine. ”După ce s-a lăudat că ajută Poliția, Larisa Iordache a spus că intră în medical și că nu mai poate ieși la acțiuni. Șeful Secției 22 este foarte supărat”, ne-au dezvăluit surse din cadrul IGPR.

Întrebată dacă a fugit de responsabilitate, sportiva a spus că nu dorește să dea detalii despre acest subiect, dar că are niște probleme.

”Momentan, nu am intrat în concediu medical, voi vedea dacă am să o fac. A niște probleme la tendonul ahilian de la piciorul stâng. Nu am fugit de responsabilitate, îmi văd de sănătate. Nu era treaba mea să stau în stradă”, ne-a declarat gimnasta, vizibil iritată de discuție.  

De altfel, chiar după prima zi de lucru alături de agenți, Larisa Iordache a ținut să preciezeze că: ”Nu mi se pare normal să patrulez, pentru că toată viaţa am făcut gimnastică, toată viaţa am fost la sala de antrenament, chiar şi în luna asta în care nu am putut să merg la sală să-mi desfăşor activitatea normal a trebuit să le fac în casă. Am stat cât am putut de mult în casă şi să nu iau contact cu alte persoane. Şi când mergeam la cumpărături aveam grijă de mine. Şi acum să ajung în uniforma de poliţie şi să interacţionez cu oamenii este destul de dificil. Sunt foarte multe informaţii dintr-o dată. Nu este greu să stochez aceste informaţii, însă este greu să văd că unii oameni chiar nu înţeleg. Este normal să accept situaţia pentru că am fost chemată, nu am nimic de obiectat, este normal să răspund pozitiv. Eu sper să mă întorc la gimnastică cât de curând”.

Câte medalii a câștigat gimnasta Larisa Iordache

Larisa este medaliată olimpică, mondială și europeană, câștigătoare a medaliei de bronz în proba pe echipe la olimpiada din 2012, cvadruplă medaliată mondială și de 12 ori medaliată europeană. S-a antrenat la Colegiul Național Sportiv „Cetate Deva”, iar mai apoi a ajuns la lotul olimpic de la Izvorani.

Larisa Iordache este cvadruplă medaliată mondială
Larisa Iordache este cvadruplă medaliată mondială

Începând din februarie 2019, Larisa se antrenează alături de Octavian Bellu și Mariana Bitang.  Gimnasta s-a născut la București și provine dintr-o familie de sportivi.

Fratele ei practică fotbal de performanță, mama ei a făcut handbal, iar tatăl fotbal. S-a apucat de gimnastică întâmplător după ce a fost remarcată în parc de către Mariana Câmpeanu, antrenoarea clubului Dinamo pentru ambiția de care dădea dovadă încercând să meargă pe role.

A cucerit prima medalie de campioană națională la 8 ani, la concursul "Mica Gimnastă".

Citește și: 

Larisa Iordache, regina Universiadei, e îndrăgostită. Iată cine e cel care i-a cucerit inima

Larisa Iordache lucrează cot la cot cu polițiștii. Îi sfătuiește pe români să rămână în casă

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net