Larisa Iordache, regina Universiadei, e îndrăgostită. Iată cine e cel care i-a cucerit inima

larisa_iordache_si_iubitul_lata.jpg

larisa iordache iubit
Larisa Iordache si iubitul ei, în vacanţă
FOTO: Instagram

Larisa Iordache a fost eroina delegaţiei României la Universiada de vară de la taipei. Ea singură a cucerit de două ori mai multe medalii de aur decât întreaga delegaţie a ţării noastre la ediţia trecută a Universiadei. Click! vă prezintă secretul revenirii în top a Larisei: e îndrăgostită.

În vârstă de 21 de ani, Larisa Iordache a revenit cu brio în activitate după ce o serie de accidentări au făcut-o să rateze Jocurile Olimpice de anul trecut. Ea a devenit dublă campioană mondială universitară, cucerind azi titlul la sol după ce ieri se impusese în proba „regină”, individual – compus. În plus, Larisa a urcat pe treapta a treia a podiumului la bârnă şi a terminat pe 5 la paralele, fiind cea mai valoroasă gimnastă a acestei competiţii. Dacă vă înterbaţi cum a fost posibil acest reviriment extraordinar, răspunsul e simplu şi cât se poate de firesc la o tânără de vârsta ei: Larisa este îndrăgostită.

De aproape un an ea trăieşte o frumoasă poveste de iubire cu Roland Modoran, un fost gimnast care a cochetat şi cu lotul naţional. Dragostea lor este imensă, cei doi petrecând tot timpul liber împreună. Fiind şi el fost sportiv şi acum student la UNEFS, Roland înţelege perfect care sunt sacrificiile vieţii de campion. Oricum, vor recupera, la revenirea în ţară a Larisei, zilele în care au fost despărţiţi.

larisa_iordache_iubit_plaja_2.jpg

larisa iordache iubit
Larisa Iordache si iubitul ei nu au uitat de gimnastică nici în vacanţă
FOTO: Instagram

România este reprezentată la Taipei de 91 de sportivi, care concurează la atletism, haltere, tenis de masă, volei masculin, înot, sărituri în apă, baschet masculin, polo masculin, gimnastică artistică, scrimă şi judo. La ediţia din 2015, de la Gwanju (Coreea de Sud), România a obţinut 7 medalii (una de aur, trei de argint, trei de bronz), ocupând locul 29 în clasamentul pe naţiuni.

larisa_iordache_iubit_plaja.jpg

larisa iordache iubit
Larisa Iordache, alături de Roland Modoranu
FOTO: Instagram

larisa_iordache_iubit_sarut_1.jpg

larisa iordache iubit
Iubirea pluteste in aer
FOTO: Instagram

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1