EXCLUSIV! Canotoarele, în vizită la «Ochiul Londrei»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Canotoarele n-au avut deloc evoluţia la care ne aşteptam la Jocurile Olimpice, unde speram la cel puţin o medalie din partea fetelor. Înainte de a reveni în ţară, mult mai devreme decât ar fi trebuit, sportivele s-au bucurat, timp de câteva ore de frumuseţile oraşului de pe Tamisa, iar Click! le-a însoţit la plimbare.

A trecut mai bine de o săptămână de la debutul Jocurilor Olimpice de vară de la Londra şi deja unii dintre sportivii care au reprezentat România la cea mai importantă competiţie polisportivă din câte se organizează au plecat acasă. Printre cei care au luat avionul de Bucureşti, mult mai repede decât se aştepta toată lumea, au fost şi canotoarele.

Sâmbătă şi-au făcut drum cu trenul, la Londra, pentru a vizita o mică parte din metropola de pe Tamisa. Geta Andrunache, Viorica Susanu şi colegele lor din barca de 8+1, alături de antrenorul Mircea Roman s-au oprit mai întâi la "Ochiul Londrei", uriaşa roată din vârful căreia poţi vedea o mare parte a oraşului.

"Am sperat că zărim măcar Parcul Olimpic. Nu se vede de sus...", ne-a spus Susanu. Îi vorbim despre zona în care se află stadionul, de telegondola inaugurată recent între North Greenwich Arena, sala în care s-au desfăşurat întrecerile de gimnastică, şi Complexul ExCel.

simeon stalpnicul png

«Am avut cei mai buni timpi în ţară»

Inevitabil, discuţia revine asupra probei de dublu rame. ”M-au durut enorm unele comentarii care s-au făcut. Noi nu am luat locul tinerelor cum s-a spus. În timpul pregătirii, zilnic, se organizau trialuri, iar noi am avut cei mai buni timpi. Puteam trece în barca de 8+1 dacă am fi dorit să ajungem la Londra. Nu am făcut asta pentru că pregătirea noastră arăta că suntem cele mai bune la dublu rame”, a intervenit în discuţie şi Geta Andrunache.

”Mă doare că familia mea a putut citi toate aceste neadevăruri despre mine”, a adăugat cea care are cinci titluri olimpice, la fel ca Elisabeta Lipă şi Steve Redgrave, ei fiind cei mai valoroşi canotori din istorie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
crocodil australian shutterstock 105185141 jpg
image
image
image
image
image
image
Andy Murray (EPA) jpg
Gloria Buzau Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Andres Sfait (Facebook) jpg
Ovidiu Ionescu si Bernadette Szőcs (Facebook) jpg
CSU Craiova FCSB (Sportpictures) jpg
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net