Denisa Dedu, barista pentru o zi!

denisa_dedu_barista.jpg

Denisa Dedua a gustat din Frappe-ul Denisa, preparat chiar de ea
Denisa Dedua a gustat din Frappe-ul Denisa, preparat chiar de ea
Citeste tot despre: 

Denisa Dedu a închis poarta ”tigroaicelor” în meciul din Danemarca, primul din cariera ei în Liga Campionilor. La o zi după victoria importantă cu Esbjerg, golkeaperul de la CSM București s-a relaxat... activ și a dorit să arate lumii că se descurcă și în alte impostaze, nu doar în poartă.

Așa că, animată de pasiunea pentru cafea, jucătoarea de 25 de ani, a decis să le pregătească colegelor o băutură pe bază de cofeină, pe care a numit-o ”Frappe Denisa”. Zis și făcut! În postura de barista la ”Biutiful Downtown”, Denisa s-a descurcat de minune, iar coehipierele Itana Grbic, Andrea Klikovac și Dragana Cvijic au apreciat eforturile ei. În plus, portarul echipei din Capitală a decis ca la final să-i îndulcească pe fani cu băutura făcută, așa că le-a dedicat ”Frappe-ul Denisa”, mulțumindu-le astfel pentru susținere.

”M-am distrat, sunt băutoare de cafea, îmi place, mă bucur că am avut ocazia să prepar un frappe. Am adăugat la final un pic de scorțișoară, a fost ingredientul secret”, a declarat Denisa Dedu.

”La meciul cu Rostov vor fi trăiri foarte interesante pentru mine”

CSM București revine pe teren propriu, în Sala Polivalentă, vineri, în Liga Campionilor, atunci când ”tigroaicele” dispută derby-ul Grupei B, cu rusoaicele de la Rostov. ”Să joc în Liga Campionilor a fost și este un vis. O să fie un meci cu o mare încărcătură emoțională pentru că jucăm acasă, vor fi trăiri foarte interesante pentru mine. Îmi doresc din suflet să aud cum îmi strigă oamenii numele, mă ajută mult energia din partea suporterilor, îmi dau elan”, a mai spus Denisa Dedu.

Rostov Don este antrenată de Ambros Martin, cel care timp de trei ani a condus naționala României, dar care a lăsat echipa pentru a pregăti selecționata Rusiei. ”Va fi un duel interesant. El știe care sunt atuurile noastre, poate și slăbiciunile, dar consider că cel mai important este ca noi să jucăm ca o echipă și să pregătim cât mai bine meciul”, a declarat portărița noastră.

”Sperăm să ajungem cu Adi Vasile cât mai sus!”

Primul meci în Liga Campinilor pentru Denisa Dedu a însemnat și debutul din postura de antrenor principal pentru Adrian Vasile în competiția starurilor. Victoria din Danemarca a ”tigroaicelor” a fost începutul perfect în noul sezon. Dedu a mărturisit că ea și coechipierele vor face tot ce le stă în putere pentru a-l ajuta pe Adi să reușească. ”Este o provocare și pentru Adi Vasile să fie în postura asta, noi îl ascultăm și respectăm tot ceea ce el ne cere să facem și sper să aibă succes. Suntem alături de el, ne dorim să ne îndeplinim obiectivul comun. Ne dorim să ajungem cât mai sus în Liga Campionilor. Vrem să câștigăm fiecare meci”, a încheiat Denisa Dedu.

Loading...