Dansul mai are încă multe necunoscute pentru Martina Hingis

Ultima actualizare:

    Martina Hingis s-a retras din activitate în anul 2007
Martina Hingis s-a retras din activitate în anul 2007

Elveţianca Martina Hingis nu este o atât de bună dansatoare pe cât a fost jucătoare de tenis. Fost lider WTA, ea a fost prima celebritate eliminată în concursul de dans organizat de televiziunea britanică BBC, „Strictly Come Dancing", un fel de „Dansez pentru tine" în variantă britanică.

În emisiunea de vineri seară, Hingis şi partenerul ei, dansatorul profesionist Matthew Cutler, a obţinut 22 de puncte dintr-un maximum de 40 la vals, elveţianca fiind complimentată de membrii juriului pentru ţinuta ei elegantă şi pentru marele ei potenţial înspre dans. Dar acest lucru nu a fost de ajuns pentru a urca mai sus de locul patru din cele opt perechi înscrise în concurs.

Sâmbătă noapte, rumba a adus perechii Hingis/ Cutler 24 de puncte, al cincilea rezultat al serii. Deşi lăudată pentru ţinută, rochie şi calitatea dansului, Hingis a fost criticată pentru tranziţia paşilor, lucru pentru care a fost penalizată drastic, iar în cele din urmă chiar eliminată din concurs. „A fost o experienţă incredibilă, din care am învăţat extrem de multe", a declarat Hingis, deloc supărată după eliminare. „Aş fi vrut să pot continua dar nu mai am cum să schimb realitatea!", a încheiat fosta mare campioană, ajunsă acum la vârsta de 28 de ani.

Dacă Hingis a ieşit, în concurs a rămas, în schimb, un alt sportiv, boxerul profesionist Joe Calzaghe. Deşi nu este un excelent dansator, originile sale britanice l-au transformat într-unul dintre favoriţii telespectatorilor, iar aceştia au un cuvânt greu de spus în alegerea celor care merg mai departe.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
mario scurtu jpeg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net