CSM București, în semifinalele Ligii Zimbrilor

Ultima actualizare:

    Militaru și Ramba nu i-au dat nici o șansă veteranului de la Timișoara, Șania
Militaru și Ramba nu i-au dat nici o șansă veteranului de la Timișoara, Șania

”Tigrii”au câștigat clar meciul decisiv cu Timișoara, 29-21 și așteaptă duelurile cu Steaua pentru a ajunge să se lupte cu titlul de campioni pe masă.

CSM București este cu un pas mai aproape de obiectivul stabilit la începutul sezonului: câștigarea titlului în ”Liga Zimbrilor”, după succesul categoric, 29-21, în meciul decisiv cu Timișoara. Următorul adversar este Steaua, echipă cu care se va lupta pentru calificarea în finala campionatului.

Sub privirile antrenorului echipei feminine, Per Johansson, ”tigrii” pregătiți de portughezul Paulo Pereira au schimbat radical jocul față de prima întâlnire de pe teren propriu pierdută cu bănățenii și s-au distrat efectiv cu oaspeții.

” A fost un meci greu, ne-am concentrat bine, am respectat planul pe care ni l-am propus, băieții au fost foarte buni în apărare. Știam că Timișoara ne va pune probleme, dar am fost inteligenți și am jucat cum trebuia. A fost important că am avut timp la dispoziție să punem la punct toate detaliile. Suntem fericiți, dar în continuare încă nu am realizat nimic și trebuie să ne gândim la următoarele meciuri!”, a mărturisit Paulo Pereira, antenorul de la CSM București

” A fost o victorie muncită, bine pregătită, cu multă presiune având în vedere că ne-au bătut în primul meci. Per total am fost mai buni. Față de primul meci am schimbat implicarea și dorința de a câștiga. Sigur a fost vorba de revanșă, dar sezonul acesta din 5 meciuri am câștigat 4, așa că am dovedit că suntem mai buni. Azi și la Timișora am arătat ca adevărați tigrii. Acolo a fost cel mai important meci din acest sezon și am dovedit că putem”, a spus portarul Ionuț Ciobanu, în timp ce interul Ionuț Ramba a punctat:” Meciul a fost dificil, având în vedere importanța lui. Am schimbat mult atitudinea față de primul joc de acasă cu Timișoara. Eu sper că fața de azi e adevărata față a CSM-ului și putem mai mult de atât, sunt convins”.


    Handbaliștii de la CSM, fericiți după calificarea în careul de ași al Ligii Naționale
Handbaliștii de la CSM, fericiți după calificarea în careul de ași al Ligii Naționale

Peste 3 zile încep duelurile cu Steaua

Pentru handbaliștii de la CSM București nu este timp de petrecere. Peste doar trei zile joacă primul meci în semifinalele Ligii Zimbrilor, cu Steaua. Sportivii lui Paulo Pereira iau în calcul doar victoria și spun că nu au cum să nu se gândească la revanșă în fața ”roș-albaștrilor”.

”Steaua este o echipă care a făcut un sezon foarte bun, ne-am întâlnit în campionat, mai avem de luat o revanșă în fața lor și sper să ieșim învingători. Sper să-i scoatem din lupta pentru locurile 1-2”, a subliniat Ionuț Ciobanu, portarul care și-a legat o bună parte a carierei de echipa ”roș-albastră”. 

Ionuț Ramba dorește să răzbune elimiarea din Cupă și susține că nici un moment nu este mai bun decât semifinalele campionatului: ”Pentru mine și colegi meciul cu Steaua este de o însemnătate foarte mare, ne-au scos din Cupă și, pe lângă asta, cu ei în campionat am avut cea mai slabă repriză și, în mod sigur, sunt orgolii la mijloc. Cu siguranță le este puțin frică de noi. În vestiar s-a vorbit de la reunire doar despre titlu. Campionatul este singura noastră șansă. Am arătat ca niște tigrii adevărați și trebuie să fim și mai răi în semifinale și finală”.

Tehnicianul portughez al ”tigrilor” consideră că în careul de ași al ”Ligii Zimbrilor” toate echipele calificate au șanse egale.

”Fiecare echipă care ajunge în semifinale își dorește titlul și chiar poate să-l câștige. Avem doar trei zile la dispoziție să pregătim meciul cu Steaua, nu am apucat până acum să-i analizez decât un pic, m-am concentrat doar pe meciul cu Timișoara”, a punctat Paulo Pereira.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
profimedia 0871124364 jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Jose Mourinho (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Andy Murray (EPA) jpg
Gloria Buzau Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Andres Sfait (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net