CSM Arcada Galaţi a câştigat fără joc în Liga Campionilor fiindcă OK Ribola Kastela n-a avut test COVID-19!

arcada-galati-volei.jpg

Arcada Galați e singura reprezentantă a României în Liga Campionilor la volei
Arcada Galați e singura reprezentantă a României în Liga Campionilor la volei

Echipa masculină de volei CSM Arcada Galaţi a câştigat la masa verde (3:0) meciul cu Kastela din Liga Campionilor pentru că echipa croată nu a făcut testul COVID-19! Partida era programată, astăzi (marți, 22 septembrie), de la ora 18.00, în orașul dunărean.

Șef al secţie de volei la CSM Galați, Marius Pârvu a explicat situația: „Echipa croată a dat dovadă de un neprofesionalism nemaîntâlnit la acest nivel. Kastela a venit fără test COVID-19 efectuat, dar a dorit să-l facă la noi şi rezultatele să fie cunoscute până cu două ore înainte de începutul meciului. Acest lucru nu a fost posibil, iar meciul a fost câştigat de noi cu 3-0“.
Kastela urmează a juca miercuri, de la ora 20.00, cu Ford  Levoranta Sastamala (Finlanda), iar partida CSM Arcada - Sastamala se va disputa joi, 24 septembrie, de la ora 18.00, tot în Sala Sporturilor Dunărea.
Într-o situație mult mai dificilă s-a aflat Mladost Zagreb (Croația), care s-a retras din competiție după ce mai mulți dintre jucătorii săi au avut rezultat pozitiv la testarea pentru noul coronavirus, iar meciurile sale au fost anulate. În Grupa A se va mai disputa doar meciul dintre Erzeni Shijakut și Fino Kaposvar VC. 
O situație similară s-a consemnat și în competiția feminină, Minchanka Minsk (Belarus) retrăgându-se înaintea meciului cu Allianz MTV Stuttgart, care s-a calificat mai departe fără joc.

Loading...