Criză la CSM București după înfrângerea din Germania

csmb_magnus-johansson-csmb.jpg

Antrenorul Magnus Johansson ridică brațele
Poziția lui Magnus Johansson este amenințată
Foto: Sport Pictures

Eșecul (28-30) suferit în Germania, cu Bietigheim, în Liga Campionilor, face să se vorbească la CSM despre schimbarea antrenorului suedez Magnus Johansson.

Campioană a Europei în 2016, la prima participare, echipa feminină de handbal CSM București a devenit în timp ”o mașină de tocat antrenori”. De altfel, în scurta istorie a acestei grupări doar Vasile Mărgulescu și Mette Klit au izbutit să reziste pe bancă de la startul până la finalul unei ediții de campionat. Și din câte se pare, campioana tinde să renunțe nu numai la Johansson, ci și la numirea unui alt tehnician nordic la cârma echipei. Există varianta aducerii unui antrenor din fosta Iugoslavie, variantă vehiculată de Bogdan Vasiliu în vară. Respectiv a unui reprezentant al școlii latine. Cum Ambros Martin a fost scăpat printre degete, în primăvară, se pomenește acum numele fostului antrenor al lui Rostov pe Don, francezul Frederic Bougeant. Doar că acesta a fost numit la Nantes. 
Cert e că Gabriela Szabo, directorul CSMB, s-a declarat dezamăgită de situație: ”Am spus că e nevoie de continuitate şi stabilitate, dar cred că interesul clubului este mai presus de orice. Sunt dezamăgită... În următoarele zile, aştept soluţia din partea stafului tehnic al clubului”.
Din cei 9 antrenori de până acum ai CSMB, 3 au fost români (Mărgulescu, Lucian Ghiulai și Aurelian Roșca), iar ceilalți 6 nordici (Jakob Vestergaard, Mette Klit, Kim Rasmussen, Per Johansson, Helle Thomsen și Magnus Johansson). 

Loading...