CM de handbal / Mergem în optimi de pe locul doi

Ultima actualizare:

În aceste condiţii, şi un egal ne era de ajuns în jocul cu cehoaicele, pentru a trece peste Ungaria, dar am obţinut mult mai mult decât atât. Neagu şi compania au început prost meciul, au demonstrat încă o dată că ştiu să se apere beton, dar le vine mai greu să marcheze şi în primele 10 minute scorul era 3-3.

Valoarea s-a arătat până la urmă şi meciul s-a rupt efectiv în câteva minute. A fost 14-7 la pauză, 19-8 imediat după reluare şi meciul parcă nu mai avea sens. Tadici a vrut el să-i dea emoţie şi a scos de pe teren toate titularele pentru a bifa şi rezervele minute la Campionatul Mondial. S-a dovedit a fi însă o greşeală pentru că a trebuit să le bage la loc pe titulare când Cehia a marcat opt goluri şi noi doar unul, apropiindu-se ameninţător pe tabelă. S-a terminat însă 29-23, într-un meci în care a marcat cine a vrut, mai puţin Oana Manea, şi în care am primit parcă prea multe goluri.

Duminică jucăm cu Polonia sau Spania

România va juca în optimi cu locul trei din grupa C. În cazul în care nu s-a întâmplat nicio minune în Norvegia - Polonia, meci disputat aseară, după încheierea ediţiei, adversarul se va numi Polonia, echipă accesibilă. În cazul în care nordicele ar detona bomba şi s-ar lăsa bătute, având deja asigurată şefia grupei, atunci România va da piept cu Spania, un adversar mult mai dificil. Problema va fi însă în sferturi, când tricolorele vor întâlni probabil Franţa, una dintre favoritele turneului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net