Cine este Radu Țenter, tânărul decedat în urma unui accident rutier

radu-tenter-cluj.jpg

Radu Țenter era un tânăr iubitor de sport
Radu Țenter era un susținător al sportivilor Universității Cluj
Foto: Facebook / FC Universitatea Cluj

Fiu al antrenorului de baschet Marcel Ţenter, Radu Țenter (25 de ani) a fost declarat decedat, în cursul nopţii de miercuri spre joi, de medicii clujeni. El va fi înmormântat sâmbătă, 9 martie, la ora 13.00, în Cimitirul Central din Cluj.

Radu Țenter a moștenit pasiunea pentru baschet, pentru sport de la tatăl său, Marcel Țenter, care a fost antrenor al echipei masculine a României ce a participat la Campionatul European în 2017, susținând meciurile chiar la Cluj. Deloc întâmplător, fanii formației masculine de baschet ”U” Banca Transilvania Cluj au afişat bannere de susținere, marţi, la meciul cu CSU Sibiu (88-89) din ultima etapă a turului Top 6 al Ligii Naţionale, şi i-au scandat numele. 
Cum tânărul obișnuia să-i susțină pe sportivii lui ”U” dispariția sa prematură este regretată atât de fani, cât și de performerii din Cluj.  Pe pagina de facebook a formației de fotbal Universitatea a apărut următorul mesaj: ”Din păcate, inima prietenului nostru din Peluza Șepcile Roșii, Radu Țenter, a încetat aseară să mai bată, după trei zile de luptă acerbă și speranțe continue într-o minune. Sincere condoleanțe familiei Țenter și Dumnezeu să îl aibă în paza Sa! Rămas bun, Radu! Cu “U” Cluj și după moarte!”
Radu Ţenter a suferit un grav accident rutier, duminică seară, pe Calea Moţilor din Cluj, în timpul unei traversări neregulamentare el fiind lovit de un autoturism. A fost imediat internat la Clinica de Neurochirugie cu traumatism cranio-cerebral foarte grav, însă nu şi-a mai revenit.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1