Cifrele "meciului secolului"

Ultima actualizare:

    Floyd Mayweather  nu a pierdut nici  un meci dintre cele  47 disputate la  profesionişti. Manny Pacquiao  a adunat 57 de victorii  şi 5 îngrângeri la  profesionişti
Floyd Mayweather nu a pierdut nici un meci dintre cele 47 disputate la profesionişti. Manny Pacquiao a adunat 57 de victorii şi 5 îngrângeri la profesionişti

După negocieri ce datează de mai bine de cinci ani, Floyd Mayweather şi Manny Pacquiao se vor lupta în cele din urmă la data de 2 mai. Meciul a stârnit o asemenea vâlvă, încât cei care vor dori să asiste în direct la confruntare vor trebui să scoată din buzunar, în medie, 30.000 de dolari.

Mayweather - Pacquiao este una dintre cele mai mari rivalităţi din lumea sportului. În vară, în sfârşit, se va vedea cine e cel mai bun, primul având centurile WBC şi WBA, iar rivalul pe cea WBO. Americanul de 37 de ani e neînvins în 47 de meciuri, în timp ce filipinezul are 57 de victorii şi cinci înfrângeri. Tocmai aceste cifre au dus la negocieri dure în privinţa stabilirii bursei şi contractul semnat are zeci de clauze. Cert e că evenimentul va costa 400 de milioane de dolari şi sigur va genera un profit uriaş. 

Mayweather va primi 120 de milioane de dolari, în timp ce Pacquiao se va mulţumi cu 80. Apoi, fanii vor plăti pentru un loc în sală în jur de 30.000 de dolari, ofertă ce include cazarea la MGM Grand Las Vegas, acolo unde se va desfăşura meciul, dar suma nu va asigura cea mai bună vedere asupra ringului. Oricum, în 15 minute toate camerele stabilimentului au fost rezervate. Persoanele care nu au bani să urmărească din tribune şi vor asista în faţa televizoarelor vor da o sută de dolari pentru codul de acces, ceea ce reprezintă un alt record financiar. “O să-i închid gura!”, a spus Pacquiao, referindu-se la faptul că rivalul e extrem de lăudăros. “E numărul 48!”, a venit replica americanului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net